XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dijous, 25 de març del 2010

SORTIDA DE CARRETERA DISSABTE 27 DE MARÇ


Quedem a l'ateneu a les 7:15h per sortir a les 7:30 puntuals!

La sortida serà:ARENYS DE MAR, MATARÓ, VILASSAR, ARGENTONA, COLL DE ORRIUS, LA ROCA, CARDEDEU, LLERONA, LA GARRIGA, BIGUES, ST.FELIU DE CODINES, COLL DE GALLIFA, ST.LLORENÇ SAVALL, CASTELLAR DEL VALLÈS, SENTMENAT, CALDES DE MONTBUI, LLIÇÀ D'AMUNT, GRANOLLERS, LA ROCA, COLL DE PARPERS, ARGENTONA, MATARÓ,("opció n-2") CARRETERA DE MATA, COLL DEL POLLASTRE "META VOLANT", ARENYS DE MUNT!


160 KM APROX

5:30H. APROX

2 comentaris:

quimontmany ha dit...

Hola: aquest any estic descobrint aquesta zona de Sant Feliu de Codines. Pistonuda per anar en bicicleta. El troç que hem fet de fins a Sant Llorenç Savall, és de gran bellesa. Especialment m'agraden els plataners al costat de la carretera, com fa molts anys n'hi havia a moltes.
La volta ha estat dura, amb moltes pujades i baixades que hem fet a bon ritme. Cada dia em trobo més bé i amb més resistència. Ara que la penya déu n'hi do.

M'han sortit 153,3 Km fets en temps real pedalant de 5:34 h, a 27,4 de mitja. Hem pujat 2005 metres. Per cert, la tornada per Mata, volía molta força de voluntat eh?? . Amb lo fàcil que era anar per la costa quasi sense pedalar pel vent.

A la propera.

Quimet.

Alejandro ha dit...

Quim estoy de acuerdo con todo, e incluso con lo de Mata.Esta ronda ha sido genial, el próximo día más y mejor....