XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dissabte, 20 de març del 2010

Arriba la Cape Epic. La primera incidència

http://www.cape-epic.com/content.php?page_id=99&title=/Rider_Programme/



Aquest diumenge comença la gran cursa de 8 etapes que té lloc a l’altra punta del globus terraqüi: la Cape Epic. En Joan Majó i el presi, en Martí Anglas, no se l’han volgut perdre. Però, atenció: no sabem si el que ells volen serà el que realment passarà! Tot just arribar a Ciutat del Cap, han sentit els seus noms a través dels altaveus de l’aeroport enmig d’un munt de paraules inintel·ligibles a les seves orelles, poc habituades a la fonètica anglesa. En un primer moment s’han pensat que ja els anaven a buscar, però... no! Horrorrrrrrrrrrr! No havien arribat les bicis! Amb penes i treballs i amb el diccionari a la mà han acabat entenent el que els explicaven: les bicis no van ser embarcades a l’avió per un descuit, i quan a Barcelona se’n van adonar es va decidir que sortirien en el següent vol cap a Ciutat del Cap. Sembla que arribaran dissabte a les 2 AM i que els les portaran a l’hotel on s’està el duo meravelles (http://www.bakenhof.co.za/). Sí, sí, aquest és l’hotel on s’estan Chip i Chop aquestes primeres nits, ja que el dia l’aprofitaran per fer turisme. De fet, els turistes ja s’han començat a moure. Per començar, han anat a fer una volta de reconeixement –a peu, és clar— al lloc on dissabte han de fer el registre al matí i el briefing a la tarda. Després de dinar, i per foragitar les preocupacions i no pensar en el que passa en realitat, és a dir si les bicis arriben o no arriben, se n’han anat a fer per Ciutat del Cap el que encara no han fet per Barcelona: una volta en bus turístic. Com que no n’han tingut prou, s’han enfilat al funicular més espectacular i –cito textualment— acollonant, i han pujat al Table Mountain (http://tablemountain.net/#).

Per ser el primer dia a Sud-àfrica, sembla que Chip i Chop ja s’han començat a fer sentir. A l’Aeroport de Barcelona hi van conèixer dos possibles contrincants que duien les seves màquines molt ben empaquetades en unes caixes especials per transportar bicicletes. A ells també els va tocar la rifa. Esperem que els portin les bicis i no els facin patir. Si voleu consultar la pàgina oficial de la Cape Epic, cliqueu a l’enllaç del principi d’aquest escrit introductori del que serà, sens dubte, la crònica de dos cracs de la BTT –malgrat l’alt nivell físic i tècnic dels participants que corren amb ells—.

I per a qui encara no sàpiga en què consisteix aquesta gran prova, en poques paraules està explicat:

8 dies-8 etapes (una és una contrarellotge individual)

722 km

14. 635 m de desnivell positiu

1200 corredors


MOLTA SORT! Demà, més!

3 comentaris:

RUT ha dit...

Bones notícies! Les bicis ja són a lloc. Aquesta nit seran les companyes de llit de tots dos. No fos cas que les perdessin de vista...

Lluis Ciclista ha dit...

Gràcies per deixar-nos rodar amb vosaltres avui... ha estat un bon dia de ciclisme, fins aviat...

Xavier Cuadrado ha dit...

Els desitjo a en CHIP i en CHOP que s'ho passin super bè en la Epic! i que la lïn molt per alla a l'AFRICA!
Sort companys!!