XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

diumenge, 28 de març del 2010

SORTIDA BTT DIUMENGE 28 MARÇ

La sortida d’avui diumenge ha estat una mica accidentada nomes començar. Haviem quedat a ¾ de 8 a la font per estar a les 8 al calisay i en TENDO a les 8 encara estaba dormint .Sort que els que han sortit del calisay m’han fet un gran favor i han pujat cap a ARENYS DE MUNT ,encara bo, si no, sortir del llit i a fondo tot el mati.

La sortida ha estat un pèl curta ,teniem que anar a beneir la palma.
Intensa pero curta.
Hem arrencat direccio LOURDES per pujar pel cami AMAGAT. Encara hi ha ple d’abres per terra .N’hem tret uns quants del mig, però n’hi ha, que si no hi anem amb una motoserra allà es quedarant. (ke cabrons).
Seguim direccio al CORRAL. Un cop alla, girem a l’esquerra per anar a fer el senderillo dels xurribikers i sortir a dalt de la urbanitzacio del pollastre, per continuar direccio CAN MONTAL . Un cop allà , SORPRESA! el cami està tallat per una valla…!! I, ke fem? la saltem i punt.
Seguim, pujem a dalt de la urbanitzacio del SUPERMARESME. Arribat al punt, baixem per senderillos i trialeres fins arribar a LLAVANERES(rodolí)
Pujem per SANTA MONICA .Un cop a dalt, seguim direccio a RUPIT i desde aquí baixem per la MILANS, direccio LOURDES i d’aquí tots cap a casa que son les 11 del mati i alguns hem d’anar a beneir!!!!!!!!!

30km total

Pd : Estic content!! Ja he sumat els primers punts Leònides 2010

1 comentari:

PRESI ha dit...

Molt bé, Tendo.
Veig que has estat vigilant tots el camins, sort de tu.
Haurem de quedar per netejar-ne algun.
Quants punts tinc jo?

Una abraçada.