XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dilluns, 22 de març del 2010

Crònica de Corró d´Amunt



El diumenge dia 21 es va cel.lebrar a la veïna població del Corró d´Amunt la segona prova de la Copa Catalana, Gran premi Massi Internacional.


Ja desde primera hora del matí, l´ambient era d´allò més gran. Hi havien molt equips d´arreu d´Europa que van aprofitar la proximitat de la prova de Banyoles amb aquesta per fer un mini "stage" a Catalunya, i això es notava.


El circuit era de poc més de 7 quilòmetres i era d´allò més dur amb constants canvis de ritmes, pujades i baixades molt pronunciades, trialeres tant de pujada com de baixada per seleccionar la tècnica dels participants. Tot el recorregut estava dins el bosc. Realment si estaves una mica fort, t´ho podies passar molt bé amb tant canvis de ritme i tant exigents.

Tot i els nervis i la tensió inicial, aquest diumenge estava més relaxat. Només sortir vaig poder col.locar-me a la part central del pilot sense gaires problemes i a diferència de Banyoles, aquí no es van formar taps. Mica en mica em vaig anar trobant millor i tot i no parar de castigar d´allò les cames amb tant canvi de ritme, aquestes em responien d´allò més bé.

A final vaig finalitzar les 3 voltes amb un temps de 1.16 hores amb un desnivell acomulat de 670 metres. Tot i acabar ben trinxat, les sensacions obtingudes van ser molt positives.

Finalment vaig crear la meta en la posició 73 de la general i en la psició 45 de m-30.

5 comentaris:

Alejandro ha dit...

ya vi en parpers que tenias un puntito muy apañao, me alegro que te fuera bien : ¡ MÁQUINA !

RUT ha dit...

David, ets un crac. Estic segura que des d'allà baix reben una mica de la teva energia positiva. Endavant, maquinorro!

Xavier Cuadrado ha dit...

Molt bé deivid!!! segueix així!

Tendo ha dit...

MOLTES FELICITATS DAVID ETS UN.....CRAC.JIJIJIJIJJIJJIJ

Joan Majó ha dit...

Cullons nano, estas fet una maquina!!
Moltes felicitats!!
Que es prepari l'Absalon que avit tindra un tal pruna que li fara menjar pols!!
Molts recors i ens veiem, crack!!