XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dimarts, 21 de juliol del 2009

Tercera pujada Arenys de Munt-Andorra


El Club Ciclista d'Arenys de Munt ha fet per tercer any consecutiu la pujada a Andorra.

Aquesta nova aventura va començar a dos quarts de cinc del matí del passat 18 de juliol. A aquesta hora es van trobar els 22 integrants del Club Ciclista i un cotxe d'assistència per prendre la sortida en bicicleta de carretera direcció a Andorra.

Després de ser acomiadats per l'alcalde Carles Mora van començar la gratificant i dura aventura de 254 quilòmetres que finalitzaria cap a les 5 de la tarda a Andorra. L'arribada es va produir dues hores abans del que era previst i és que des del CCAM han destacat la immillorable coordinació i la manca d'incidències pròpies d'aquestes sortides.


Crònica d'una gran sortida.A les 04:30 del matí es concentren els 22 integrants del C.C.Amunt i un cotxe d'assistència per prendre la sortida en bicicleta de carretera direcció a Andorra, puntualment a les 05:00 i acomiadats pel nostre alcade, Carles Mora.

Comença una gratificant i dura aventura de 254 km direcció: Collsacreu,Sant Celoni, Hostalrich, Massanes, Sils, Santa Coloma de Farnes, Angles, Sant Esteve d'en Bass.

Ja portem 97 km i en Carles Serena, en Florenci i en Franc ens tenen preparat el primer avituallament líquid. Ràpidament reprenem la marxa direcció Olot per afrontar el primer port: Coll de Cannes, és aquí on es dóna una mica de llibertat pels que vulguin fer quatre pals ja que a dalt del port esmorzarem i ens reagruparem per continuar tots plegats.

De moment el temps i la temperatura ens està respectant molt, 125 km de res i reprenem la marxa fent una baixada amb un paratge preciós passant per Vallfogona, Ripoll, Candevanol i Ribes de Freser, és aquí on temin la respectable collada de Tosses, 25 km de pujada sense treva després dels 150 km assolits. Ja hi som, quatre pals més per endurir-la i donar-li el punt de fatiga i dolor que comencen a tenir les nostres cames, tot i així arribem a dalt on ja comencem a veure cares de veritable poema i cansament.

Som al km 175 on està el nostre equip d'avituallament, fem un petit refrigeri i ens reagrupem per anar direcció la Molina on farem un parada i dinarem.

Són les 15:00 aproximadament, tornem a tenir forces, color i somriures a les nostres cares pugem a la burra i acabarem la feina (Andorra ens està esperant). La jove noia del Club Ciclista d'Arenys de Munt s'incorpora al grup. A només 1 quilòmetre de la duana es punxen dues rodes que es canvien ràpidament. Reprenem la marxa i arribem a Andorra: repte aconseguit!.

Tots contents fins i tot els nou vinguts al nostre club que en tot moment s'han sentit ben recolzats pel gran companyonia i immillorable coordinació.

Anem la instal·lació esportiva de Sant Julià, on el nostre ajuntament ha fet les gestions per poder-nos dutxar, i tot seguit anem que ens espera un autocar per tornar a casa.

Des d'aquestes línies volem agrair especialment la col·laboració del Ramon Ibars, director gerent de Sasectur (instal·lació esportiva de Sant Julià), que ens va permetre l´entrada a les seves instal·lacions. També volem agrair a tots els que heu fet que això sigui possible i tots aquells que heu format part d'aquesta aventura: Arenys de Munt - Andorra 2009.

1 comentari:

quimontmany ha dit...

Ja vaig comentar-ho, però vull reiterar-ho.

super- super -super.

lo del picassa web que diu en Marc, em sembla molt bona idea i no deu ser gaire difícil.

apa-li nois a la prochaine.

laurent fignon