XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dilluns, 20 de juliol del 2009

3a etapa Trans Alp





Sortida desde Mayrofen i arribada a Brixen, territori ja italià.
94.8 quilòmetres i un desnivell positiu de 2.122 metres.



Només arrecar i amb les cames ben fredes els esperava una ascensió d´aquelles que fan mal; 35 quilòmetres de pujada sense descans i que pogressivament es va endurint. A més, el terreny inicial bastant rodador, al gunayar metres d´alçada, deixa pas a una zona cada vegada més pedregosa. En els últims trams de la pujada han tingut que posar més d´un peu a terra, s´ha afegit un altre factor a tenir en compte; la neu. Cal especificar que en Martí també ha baixat de la bici.
A partir d´aquí, una baixada vertiginosa, d´aquelles que mai s´acaben i on en Tendo i en Vadó haguéssin disfrutat com a nens. Quan ha finalitzat la baixada, ha començat una zona molt rodadora, però bastant trencacames. Aquí era qüestió de posar el plat amb un pinyonet i moure la bici de costat a costat. En aquesta última zona han volat literalment, ja que han aconseguit un mitjana de tota l´etapa superior a 19 km/h i estem parlant de btt.
Finalment han aconseguit arribar amb un temps de 4.22 minuts i en la posició 92 de la seva categoria, casi res!!
L´anècdota de la jornada la trobem a la tarda, ja que els nostres aventurers estan "visquent" en una autocaravana sense dutxa. La pobra rut i núria, ja no podien aguantar més l´olor i han decidit anar a unes piscines públiques. La gran sorpresa ha estar descobrir que no era una piscina, era una spa estil Caldea amb aigua calenta, sauna, massatges,...
Ja cal que es relaxin perquè demà els espera l´etapa reina amb l´ascensió a les famoses Dolomites.