XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dimecres, 21 de gener del 2009

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 25 DE GENER DE 2009

Quedem a les 7´30h a l´Ateneu per sortir a les 8h.

La sortida serà la següent:

Arenys de Munt, Arenys de Mar, Malgrat, Tordera, Cal Coix, Vidreres, Llagostera,Ermita de St. Grau, Tossa, Lloret, Blanes, Malgrat, St. Pol, St. Cebria, St. Iscle, Arenys de Munt. Cerveseta al Pavelló.

117km. 4h. aprx.
Bè el ritme serà el de sempre de germano. Ara com hi ha gent que sempre es queixa, a partir d´aquests diumenge hi haura un "Llibre de reclamacions a la vostre disposició". I es que sou tots uns "Llorons". El que no vulgui patir que es quedi el llit.
"El Tali".

4 comentaris:

gremlin ha dit...

Hola a tots: amb el ritme de germanor del diumenge pesat, crec que pudem veixar el temps, és cuestio d´intentar-ho. I sobre el llibre de reclamacions a final de temporade, que aqui hi han mols "tapats"

quimontmany ha dit...

hola ploraners i no ploraners. la setmana passada era ritme tranquil. aquest setmana de germanor. je je je.

Joan: nosaltres a lo nostre. "ritmo de la noche" tu ja m'entens. estem en pretemporada fins el mes de març.

si posem llibre de reclamacions, em sembla que s'acabarà massa aviat. les reclamacions sense llibre tot fent-la petar al pavelló.

res més. fins diumenge on ens ho passarem, com sempre, la mar de bé

laurent fignon, àlies quim :)

PariciO ha dit...

Nois! Avui he anat a fer la Montaltbike de btt. De fet, veig que per millorar el meu nivell necesito sortir sol. Si surto amb la colla del dimenge, al anar tant forts per mi, resulta que vaig tot el matí per sobre del meu umbral cosa que a ells no els hi pasa. En definitiva, ells entrenen i milloren, jo entreno i empitjoro. Crec que per unes setmanes començaré a sortir solet a veure si quan torni puc estar a la vostra alçada.

No em quedaré pas al llit ni ploraré, ni mai m'he queixat, desde que surto amb la colla estic al mateix o pitjor nivell. Veig que no em convé.

Si us fixeu en els realment bons del club, entrenen amb plat petit, cadencia i a un 60-65% de la FC max. Anar a mes del 80% es pa per avui i gana per demà.

Intentaré estar mes enforma per anar a la Terra de Remences.

Apar doncs, a veure si quan torni s'em nota la millora (vosaltres feu el que pogueu).

David Paricio

quimontmany ha dit...

PariciO: Tens rao en que la colla dels diumenges (carretera) va (anem) a un ritme molt exigent.Jo ara ja fa 7 mesos que he tornat a pedalar i em va costar molt agafar un ritme minimament exigible per almenys poder-los seguir (encara que a vegades sigui de lluny). es ben cert que sense una base solida, anant al ritme que es va, et cremes. ara tambe es veritat que anant sempre entre un 60% i un 70%, no agafes mai el ritme.
L'entrenament es una ciencia molt complicada i tothom diu la seva. El que es veritat es que per anar rapid es necessita una base, que es la que tu ara vols agafar. Donc apa-li i que en poc temps et veiem pedalant amb la colla dels "animals" del diumenge.

anims i ens veiem.

quim