XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dimarts, 11 de maig del 2010

Terra de Remences 2010


Aquest passat diumenge 21 socis vam participar en una de les cites més importants del calendari cicloturista català.

Tot i que les previsions del temps anunciaven inestabilitat, a les 8.00h a la Vall d´en Bas el dia començava amb sol i una temperatura calorosa. Però només començar i dirigir-nos cap al primer port (Capsacosta), el cel ja va canviar i al coronar començaven les primeres gotes. A partir d´aquí i fins a Ripoll el diluvi va ser dels que fan època. Tots ben xops van encarar el coll de Canes amb l´il.lusió que l´aiguat parés. Però més aviat el contrari, aigua i més aigua fins dalt del coll. La baixada va ser d´allò més perillosa, l´asfalt estava més que moll i els frens no frenaven ni per casualitat. A més, amb la roba empapada vam acabar tremolant de fred. Un cop arribats altre cop a Olot, el terra estava totalment empapat però la pluja perdia força i jo em vaig començar a mirar el sr. Bracons amb uns altres ulls.

De cop arribar la cruïlla de curta o llarga i el sr. president diu que la gran majoria abandona cap a la curta. No m´ho puc creure, tant d´entrenar i tota la moguda per arribar a la cursa i ara que deixa de ploure es tiren enrrera!! La meva intenció va ser pujar Bracons a veure com estava el temps a la part alta. En el cas que fos molt advers, mitja volta i cap a casa, però com a mínim fer l´intent.

Crec que ha sigut una de les millors decisions que he pres. Vam fer tota l´ascensió a Bracons sota el sol i amb l´asfalt completament sec. Un cop dalt, no ens ho vem pensar dos cops i cap avall. El sol i la calor ja no ens va deixar fins creuar la meta.

Crec que per molts aspectes ha estat una d´aquelles marxes èpiques que es sentirà a parlar durant temps.

Desde aquí haig de felicitar i treure´m el barret davant dels 9 valents que van tenir el valor i les ganes de tirar endavant una situació tant adversa.



Si voleu consultar les classificacions finals, ja estan publicades a la web de terra de remences



6 comentaris:

Xavier Cuadrado ha dit...

Hola! esta molt be les frases que en as exposat a continuació, però...
qui ets?? et pots identificar? perquè hi ha molts socis que llegim el blog i ens agrada saber qui ho escriu.
moltes gràcies!

david ha dit...

Si et dic: Sube sube, hacia las nubes,.... mira pa lante,... no mires pa tras..... ooeo, ooeo, ooeo..

quimontmany ha dit...

Que content estic de no haver-me rendit. Quan plovia jo també em preguntava: que faràs quan arribis a l'encreuament, però ja dalt de Canes va parar i per Sant Esteve tot havia canviat. Ni jo ni en Lluís vam mirar-nos. Cap a dreta falta gent. A l'esquerra RAJADA GENERAL.

Xavi, on estaves diumenge. Es notava molt que faltàveu tu i el colombiano.

Xavier Cuadrado ha dit...

m'ho he imaginat que serias tu deividd!!! gamberro!! jijijiji!per cert felicitats per el tiempazo que vas fer a terra d rem...ets en Contador del maresme i u saps Deividd!! i a tots els qui vareu anar sou tots collonuts!!

Quim el diumenge estava pensant amb vosaltres tot el matí!

ooeoo!! oooeoo!! sube sube....!!

Xavier Cuadrado ha dit...

jejeje pobre...però l'any passat si que hi vaig anar, vai fer la curta!

Alejandro ha dit...

Gracias QUIM por acordarte de mí, Felicidades, este año te veo pletórico, continua así.