XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dilluns, 31 de maig de 2010

VOLTA A TARRAGONA


Desprès de tenir el blog completament oblidat, avui m'he decidit a crear una nova entrada. Per anunciar que dema comença la Volta a Tarragona, on i participaré conjuntament amb el meu equip. Serà un repte complicat, sis etapes en cinc dies, on segur que el mes complicat no serà el recorregut sinó el ritme que imposin els rivals.

El meu objectiu, es clar, intentar acabar la volta, no descarto buscar alguna escapada si les forces m'acompanyen però això ja son paraules majors, aniré dia a dia intentant perdre el mínim de temps en cada etapa. Avui ja marxo cap Salou i dema que comenci l'espectacle amb la primera etapa amb sortida a Reus i arribada a Alcanar. Si us interessa saber el resultats de cada etapa els podreu trobar en aquest link http://www.edosof.com/2010/tarragona/. Espero que rebeu noticies meves a traves del blog el diumenge o molt tarda el dilluns que be, serà senyal que e acabat la volta. Si puc aniré donant noticies al meu facebook dia a dia.

Una abraçada a tothom salut fava i GAS A LA BURRA!!!

4 comentaris:

quimontmany ha dit...

apa-li campió . A trinxar-ho tot i que tinguis molta sort.

evidentment jo seguiré dia a dia les teves correries. ara com ara m'interessen molt més aquestes voltes on participen amics i coneguts que no pas giros vueltas i tours.

josep, ja ho saps GAS A LA BURRA, però amb seny.

PRESI ha dit...

Pep, espero que et vagi molt bé, i vigila les escapades.

Que tinguis molta sort!!!!
Força Arenys de Munt!!

Núria ha dit...

Ànims Pati, molta sort! ja t'aniré seguint per veure com et va. ets un crack, GAAASSSS!!!!!!!!!!!!

quimontmany ha dit...

Pati: Vas bé, vas molt bé.

que la tercera etapa ewt vagi molt bé.