XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

divendres, 28 de maig del 2010

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 30 DE MAIG DE 2010

Quedem a les 7h. al cruce de les 4 Carreteres.

La Ruta serà la següent:

Arenys de Munt, Collsacreu, St. Mª de Palautordera, Coll formic, Seva, Viladrau, Coll del Ravell, ST. Hilari, Angles, St. Coloma, Massanes, Hostaslrich, St. Celoni, Collsacreu, Arenys de Munt. Cerveseta al pavello.

160km. 6h. aprx.

NOTA: Part de la grupeta de "Veterans", Estan a "Graus". Esperem que els hi vagi molt be.

3 comentaris:

quimontmany ha dit...

Hola: avui us he fet el salt.
Ni m'he aixecat. em feia molta mandra fer pel Montseny 160 Km. No tinc la motivació de la QH. Em motiva molt més lo que he fet a partir de les 11:00 h, hora dels senyors.

Volta: arenys (ateneu), tordera (pel poble i amb mercat), hostalric, sant celoni, arenys (primer semàfor). A tope.

1:59:43. 66,2 Km 33.1 Km/h. 145 ppm, 83 rpm.

The Shark reloaded. 3.0.

Em sembla que mai havia baixat de dues hores, estic molt content.

Anuncio la meva presència a l'escalada al Cementiri i a la pujada a Andorra.

Quim, àlies fignon i una altra vegada després de la vil traició, àlies the shark.

per cert espero que la volta us hagi anat d'alló més bé i als que ahir van anar a Graus, idem de idem

quimontmany ha dit...

en el comentari d'abans, m'he deixat lo més important. Avui, em sembla que és avui, el nostre amic Jordi Roig, esta fent o ha fet la Barcelona Perpignan-barcelona. 620 Km. 75 metres de desnivell.
Prova només per grans CRACKS.

jordi, lo d'abans son collonades i ni això . Espero que hagis aconseguit l'objectiu i que ben aviat ens expliquis els intríngulis d'aquesta super prova d'ultrafons.

A reveure.

albert galicia ha dit...

Els de la secció Vallalta del Club que hem participat a la marxa de Graus "Puertos de la Ribagorza" ho hem passat molt bé i hem acabat prou dignes els gairebé 200 Qm. La comarca i l'organització s'han bolcat amb nosaltres, els ha sobrat hospitalitat i entrega i els paratges per on hem passat, els congostos, el Turbón, les parets verticals ,..., impressionants. En fi, una "gozada" de marxa en tots els sentits i amb prop de 2000 participants, majoria de "maños", bascos i catalans, fins i tot alguns veïns de França.
Les classificacions ha estat el de menys, però sempre em dóna la impressió que el Joan, a partir de mitja marxa, engega el segon motor just quan els altres portem la reserva... L'Àlex, superant mals moments al Coll de la Espina (7Qm al 7,5%) i acabant millor que jo, que com cada any, a l'últim port, el Coll de Fades (3 ridículs Qm al 4,5%), m'han començat a agafar les "rampes" de costum, i encara faltaven 70 Qm per la meta, sort que la majoria eren plans o en baixada, excepte un parell de "repetxons" que et fptien una garrotada... Bé, de totes maneres hem fet un temps més que acceptable, de 6 hores i 20 minuts a una mitja bastant alta de 31 Qm/h. No està malament... i al que s'ha de felicitar és al valent del David, que venia mig enganyat a fer la marxa (és la primera que fa de les d'"ultrafons")i l'ha superada amb un temps excel·lent de poc més de 7 hores. Jo, David, la primera vegada que vaig fer 200 Qm vaig "petar quan en duiem 90...
En fi, ja de tornada al peatge d'Arenys coincideixo amb un vehicle que portava bicis i que ens mirava, i fixa't!, el Jordi Roig i el Lluís Fenoy que m'ensenyen un diploma per la finestra... Resulta que era el de la Brevet de Barcelona-Perpinyà-Barcelona de 600 Qm,i a mí que em "cauen els "dallonsis" per terra" perquè em pensava que els 200 Qm de Graus eren la "hòstia". Bé, salutacions a tothom i espero que la sortida pels aires del Montseny i del maleït Sant Hilari us hagin anat molt bé.