XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dimarts, 18 de maig del 2010

SORTIDA DE BTT DIUMENGE 16 DE MAIG


Bona concentracio de bikers a les 7 del mati, som massoques.
Hem sortit 10 bikers,en MARTI A.,DAVID P. , XAVI C., XAVI V., MARC T., CARLES M., CARLES F., VADO, SANTI i jo, en TENDO.
Hem sortit un pel tard, ja que en Marc s’ha dormit,s’ha descuidat els guants,i ha tornat a casa a buscar-los (excusa 18035 ).Sortim direccio a LOURDES a un ritme bastant tranquil, pujem pel FONDO DE CAN FRAMIS direccio a la creu de RUPIT. Continuem cap al PI DE BUAC, els MISTERIS i, merda!! estant quasi impossibles de fer sense peus.Continuem cap el CORREDOR, un cop aqui dos problemes : El primer problema mecànic del dia, en CARLES ha perdut les pastilles de freno,pero cap problema continua sense freno del darrera .En Marc ens deixa, no estar del tot recuperat de la sortida de dissabte per carretera(140 km amb 5 horetes) .
Continuem, ara tot baixada fins arribar a una cruïlla i tres companys ens deixen. Tenen que ser aviat a casa.Marti,David i en Carles F.
Continuem baixant fins arribar a VILLALBA ,travessem el poble i la carretera i ens en- dinsem direccio al MONTSENY. Travessem una urbanització, sempre pel carrer del PI fins trobar-nos la pista que puja per la SERRA LLARGA. Ara tot pujada i mes pujada, fins arribar a una cruïlla que vas a SANT ELIES o a les piscines del MONTSENY. Seguim pujant i pujant fins arribar a SANT ELIES. Ja portem 3 hores de ruta.Fem un kit kat, una barreta,un parell de fotos i continuem ara direccio al Collet dels palestrins .
Segon problema, ara un pel més greu en CARLES trenca el canvi al travessar un riuet
Tenim que treure tota la imaginacio i els macgiver que tenim tots a dintre .I per fi el reparem, com podem.
Ara seguim pujant durant una bona estona mes, fins arribar al COLLET DELS PALESTRINS i per fi arribar a la baixada i ara cap la masia de CAN CUC. La passem i arribem al CASTANYER DEN CUC ,el castanyer mes gran de la peninsula iberica.
Fem les fotos de cortesia. Estic una mica preucopat en Xavi v. no para de dirme que te gana i quan en xavi te gana ha de menjar.Ara seguim baixant i, tercer problema mecanic en Vado punxa la roda del darrera, parem tots i la reparem entre tots (com no!!)
.En Xavi erre que erre!!! Ara arribem al pantà de VALLFORNERS, esta a reventar d’aigua.
Seguim per una pista i arribem a CÀNOVES i com no busquem un “bareto” per fer un moç i tranquilitzar en Xavi ( ¾ h més) .Continuem ara per carretera fins a LLINARS i pujem a can BORDOI i aqui agafem la pista del CORREDOR fins arribar al SOLEY, girem a la dreta i baixem cap els MISTERIS, PI DE BUAC, RUPIT, LA MILANS, RIERA DE LOURDES i cap a casa falta gent.

Es molt tard: Son ¾ de3..........!?

83 Kilometres totals
5 hores 30 minuts pedalant

5 comentaris:

PRESI ha dit...

Bona volta!!!Les dones, us mataran!!!!
Tendo, i la foto de cortesia la podies haver penjat.

Salut.

PRESI ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
PRESI ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Tendo ha dit...

Ha costat però ja la tenim aqui la fotoo!!

serenaguer ha dit...

molt be tendo