XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dilluns, 3 de maig del 2010

SORTIDA BTT DIUMENGE 2 DE MAIG

Hem sortit des de la font 4 bikers ,XAVI C., PEP S., LLUIS C. i jo en TENDO. Direccio a CAN JALPI per trobar-nos amb 2 bikers d’ARENYS DE MAR, en VADO i en MARC T. Ara ja i som tots, fem la xerradeta per decidir la ruta.Comencem pujant per un tram del circuit de les tres hores fins arribar a l’HOSTAL DEL SOL, continuem i baixem direccio al REMEI. Girem a la dreta per un senderillo tot baixada fins arribar a la RIERA DE CALDETES. Fem un tram de riera direccio mar i girem a la dreta direccio al CASTELL DE L’OLIVER, un cop alla pujada fins a la carretera de MATA, la travessem i agafem una pista que surt a l’esquera, uns 500 metros de pista, i agafem un senderillo que surt a l’esquerra. Tornem a sortir a la pista i fem un bon tram fins arribar a un altre senderillo que ens dur fins a dalt de l’urbanització del SUPERMARESME. Des de aqui tot senderillo de baixada fins arribar a una baixada bastant xunga, la fem, com no! Quasibe arribem al poble de LLAVANERES, pero no! Girem a la dreta i tornem a pujar per una pista fins arribar a un senderillo bastant trialero jijijijjij.
Sortim a la pista de SANTA MONICA i primera parada per fer una barreta i agafar forces.Pujem fins a dalt i primera baixa!! en LLUIS , ens deixa ha de ser aviat a casa ¡
Continuem direccio CAN BRUGUERA, abans de arribar-hi girem a la dreta per un senderillo que ens porta fins els RUCS DEL CORREDOR. Seguim per la pista fins arribar a CANYAMARS, fem un kit- kat per agafar aigua i continuem ara direccio el POU DE GLAÇ. El passem i... segona baixa!! en PEP te pressa i ens deixa.Sera que anem a poc a poc? Deixem la pista principal i agafem una bona pujada, la pujada del DINOSAURE ,batejada aixi per el nostre amic JOSEP LLUIS. Deunido amb la pujadeta!! Per fi arribem a dalt, continuem direccio a la pista del corredor pero no hi arribem per que agafem el GR ”SENDERILLO”com no jijijijjj
Passem el SOLEY DEL CORREDOR per la pista i agafem el camí a la dreta fins arribar als MISTERIS. Per cert!!, ja es poden fer tots sense peus! Algu a tret l’ arbre del mig.Continuem i baixem direccio a RUPIT pel senderillo de l’open. Seguim baixant, ara per la pista fins a la MILANS i continuem per la RIERA DE SOBIRANS fins arribar a casa .

42 km totals

2 comentaris:

Xavier Celma ha dit...

Mira que hi vaig ser i tot i així només em situo en alguns dels trams que expliques Tendo. Et juro que em plantes a la muntanya em dones 100 euros per repetir el traçat i aquesta explicació i amb tot no sóc capaç de trobar el que vam fer a la primera. Ets un crack!!

PRESI ha dit...

Xavi, compra't un gps!!!!
Que en Tendo el porta integrat de sèrie.