XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

diumenge, 28 de març del 2010

Cape Epic. 8a etapa: Oak Valley-Lourensford (65 km/1.640 m)

HO HEM ACONSEGUIT!
Hola, companys i amics!

Avui ha tingut lloc l'última etapa de la Cape Epic. Avui en Joan i jo HEM ACABAT la Cape Epic. Avui hem pedalat per darrera vegada en el transcurs de 8 dies per aquestes terres africanes.

I ho hem fet amb alegria, amb emoció. Hem creuat la línia de meta amb una nova satisfacció, amb l'orgull d'haver assolit la fita que ens havíem proposat així que vam acabar la Transalp: la CAPE EPIC, una de les mítiques. Ja en tenim una altra al sac.

No us podeu imaginar com ens sentim! Bé, és una manera de dir-ho, perquè tots sabeu què comporta una cursa així: entrenament il·limitat, menys temps amb la família, nervis, dieta completa, descans i, sobretot, tenir molta sort durant la cursa, sort i entesa amb la parella. I això és el que hem tingut.

Avui hem fet una etapa relativament curta, de 65 km, però no ens han regalat res, tampoc! Hi havia unes pujades...! L'os pedrer! Ens fa mal tot, sobretot el cul. Quin mal! Però ara ja està. Avui no se'ns ha trencat res, no ens ha fet mal res (bé... és un dir, també), les cames ens responien i les ganes d'acabar per poder-ho explicar han fet la resta.

Us volem donar les gràcies a tots vosaltres, amics, coneguts, parents, lectors... pel vostre suport a través de la xarxa. Ens ha servit, i molt!

Bé, i avui ja no hi ha res més a dir. Perquè la feina ja està feta. Demà, dilluns, ja serem aquí. Arribarem a la tarda vespre. Així doncs, ja ens ho explicarem!


Gràcies novament i a reveure!


Joan i Martí

4 comentaris:

Alejandro ha dit...

Esto es una gesta que muy pocos pueden presumir de haber hecho, por lo tanto mi mas grata enhorabuena, y felicitaciones a los dos.Tengo que quitarme el sombrero ante semejantes CRAKS"·

quimontmany ha dit...

Felicitats. Si quan acabem qualsevol sortideta llarga al costat de casa estem molt contents , em puc imaginar la vostra grandiosa satisfacció o no me l'imagino, deu ser la hòstia.

repeteixo, enhorabona campions i bon viatge de tornada a casa.

quim

Xavier Cuadrado ha dit...

Felicitats makiness!! els dos us mereixeu tots els anims que us em anat donan aquets dies.
Ara toca descansar una miqueta el culet he macus!jiji!
Això si que es un bon entreno heee!! caxinlostia...quina enveja!

Moltes felicitats de nou per haber acavat aquesta prova tan dura de collons!

Xavi ha dit...

Enhorabona a tots dos!!!!

Ha estat com ser-hi, desitjo que
hagueu gaudit molt.
Us tinc un xic d'enveja deu ser genial, emocionant i molt bonic fer quelcom així.

Rès més Martí...Joan sou uns cracs!!!