XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

diumenge, 14 de març del 2010

SORTIDA BTT DIUMENGE 14 MARÇ

Hem sortit a 2/4d 8 del mati de la font direccio Subirans pujem per can Colomer fins arribar a Collsacreu , primers obstacles.Travessem la urbanitzacio i primeres cares de incredulitat,quina destrossa, flipant, no hi ha arbre sencer.Continuem direccio Cal Peraira comencem a trepitjar neu,cada cop n’hi ha mes. Girem cap el puja i baixa impossible, continuar hi ha molta neu i arbres trencats. Girem i pujem pel fondo de Cal Peraira fins arribar a la pista que puja d’Olzinelles .En XAVI decideix anar direccio Sant Marti i tots el seguim, com no?.Quin desastre no pudem ni pedalar 10 metres seguits. Molta neu, molta, molta. Molts arbres trencats, molts, molts, pero nosaltres endavant.Arribem a la pista que puja de Sant Celoni aquí ja ha passat una maquina, anem a fondo fins a Sant Marti. Parem per fer un café,estem morts de fred .Son les 10 del mati .(normalmente tardem uns ¾ ) es flipant .Estem morts de fred i cansats .Seguim direccio l’esplai fem uns 500 metres i a la maquina se li acaba el pressupost ,no pudem continuar.Tornem a girar i decidim anar per la pista de Sant Celoni fins a cal Arabia.Un cop arribem a la cruïlla ja veiem que no podem i continuem fins als bombers de Sant Celoni . Un troç de carretera fins a l’entrada de Sant Celoni girem direccio Olzinelles. Agafem el lateral de la masia gran per pujar per un GR direccio Vallgorguina. Tornem a trobar obstacles pero no tants.Un cop travessem el poble intentem pujar pel camp de futbol cap a la casa nova.Arribem a l’última casa de Vallgorguina i sorpresa la maquina altre cop sense pressupost . Torna el desastre, ara no hi ha neu, pero tampoc hi ha cap arbre sencer. Tenim que fer cadena(passar obstacle sense bici i anar agafant les bicis al company) per anar avançant ,ja no podem mes. Ara toca camp atraves, a la fi arribem a la casa nova .Son les 12:15.Ara anem cap a Collsacreu per baixar per les esses de Can Colomer. Arribem a la riera de Sobirans i cap a Arenys de Munt, que falta gent.

Btt pur i dur.

49km totals
3 hores 34 minuts pedalant o empenyent la burra.
5 hores totals

2 comentaris:

Núria ha dit...

Caram Tendo, casi casi Sant Hilari 2 + neu! Jo volia sortir per muntanya però al final vaig canviar per carretera perquè ja m'havien comentat tot això de la destrossa d'arbres.
El camí del sot de l'oredella es veu que està igual. El divendres en Majó va desistir de seguir la ruta per muntanya, diu que estava impossible. Haurem d'anar apartant el que poguem que si la màquina no té gaire pressupost trigarem a tornar-los a tenir com abans.
Salut!

PariciO ha dit...

Doncs a les 8 del matí caminant per ca l'arquer, font aulet, sant Martí, mes o menys normal peró saltant mes arbres que a una pista americana, llavors cap a l'esplai per dins una rodera de moto, obrint pista amb sabates de treking fuirosos avall fins als llacs, amb arbres, rius atravessats pel dret amb peus sota aigua i tot mooolt lent i feixuc. La Batlloria, lateral autopista i a les 18.30h trucar al rescat o sense feia fosc.

Jo que volia un diumenge tranquil per a recuperar-me de la pujada del grau de dissabte... dos tazas!