XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

diumenge, 7 de març del 2010

SORTIDES DIUMENGE 7 MARÇ

SORTIDA DIUMENGE DIA 7 DE MARÇ

Avui hem fet la ja tipica pedalada familiar, popular per petits i grans. Ens hem trobat a les 8 del mati a la part alta de la eixample per començar a muntar tot el “tinglado” . circuit infantil ,cafetera, brases ,taules ……
Al voltant d´3/4 de 10 hem fet cami cap a can jalpi.Hem pujat per l’avinguda Panagall , baixada pel carrer Sant Antoni, travessant la riera per baixar pel carrer de les flors i arrivar a la plaça de l’esglesia. Seguim baixant, ara pel carrer vell ,carrer olivera ,carrer d’ Enric Morera,passeig de Can Jalpi, plaça del arbre de Guernica.
Passeig dels arbres ,portalada,i tot amunt fins a la masoveria per fer un petit avituallament per agafar forces per arribar un altre cop a la eixample . Ara tot el que hem fet de baixada toca pujar .
Al arribar ja teniem preparat un bon entrepa de buti , beguda i un obsequi per tothom i tot de franc (aixo es la ostia) i tot gracies a la col.laboració de la breda de la eixample i el club ciclista, proteccio civil i policia local.
Segons la organització han assistit uns 150 ciclistes.


SORTIDA DE BTT DIA 7 DE MARÇ

SORTIDA PER ESTIRAR LES CAMES

Ens em trobat al voltant de les 4 de la tarda. Hem baixat fins Arenys de Mar per anar pel passeig fins arribar al port Balis. Un cop allà, tot pujada fins arribar a Llavaneres. Travessem el poble, pujar fins quasi be a la hipica, girem a l’esquera per pujar per Santa Monica, un cop a dalt girem a la dreta direccio Rupit .Un cop hem arribat a Rupit seguim direccio al Corredor per intentar pujar pels misteris. Un cop allà concentracio a tope, i merda! un altre cop he fet un peu (ostia)
Un cop a dalt girem i tornem. Ara els baixem (els misteris) arribem a Rupit i pujem per un senderillo fins arribar a la pedra de la ferradura. Un cop allà tot baixada passant per el senderillo del xurribikers i arribem a la urbanització de Torrentbo, la travessem passant pel coll del pollastre i baixada pel circuit de les 3 hores de Can Jalpi, la riera i cap a casa.

KILOMETRES TOTALS: 37
TEMPS TOTAL :2:20
I DOS “PINXASOS”

PD. La setmana que ve la sortida si que serà a 2/4 de 8 des de la font.Per més informació i suggerències podeu escriure algun comentari.