XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dilluns, 22 de març del 2010

OPEN NATURA EL VENDRELL, 07.03.2010

El passat diumenge, dia 7, Pare Noël i família vàrem anar a l’Open Natura que obre la temporada d’enguany, a la vila tarragonina d’El Vendrell. El dimecres abans de la prova ja s’havien tancat les inscripcions en arribar al tope establert de 800 bikers. Matinal fresqueta (l’any passat ja vàrem correr amb coulotte i maillot curts) que obligava a fer server l’equipació d’hivern ‘complerta’. Enguany, l’Ana, en Marc i jo voliem fer la llarga (46 km), peró en Marc va patir una caiguda poc abans de l’avituallament d’Albinyana, on es separaven les dues curses, i va decidir fer la curta, classificant-se en 16é lloc, de 209 bikers que van triar aquesta opció. L’Ana i jo vàrem fer la llarga en plan ‘tranquis’, acabant 420 i 421 de 555 participants que la van acabar. La Marina va fer la curta, fruïnt dels paissatges, potser l’única de la família que posa en pràctica l’ànim no competitiu d’aquestes pedalades.

Terreny molt pedregós, al qual no estem acostumats a les nostres contrades, hi havien trams on l’objectiu era clarament evitar la caiguda dels ‘empastes’, degut a les contínues sotregades.

Ja hem fet el primer pas dins aquest circuit, que, per poc que poguem, volem complertar aquest any. Ens servirà de preparació pel viatge amb alforjes d’aquest estiu, des del llac de Constanza a Alemanya, al Königssee (llac del rei), a prop de Salzburg, a Austria.