XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dilluns, 8 de març del 2010

9è GRAN PREMI BTT DE LA SELVA

Aquest diumenge va tenir lloc l'última cursa que tancava la novena edició del Gran Premi Btt de la Selva. En total consta de 5 curses i puntuen les quatre millors. De les quatre disputades fins llavors (Maçanet de la Selva, Vilobí d'Onyar, Riudarenes, Bescanó) només vaig poder assistir a les tres darreres, pertant, sí o sí havia d'anar a fer l'última.


Aquesta ubicada a Sant Hilari Sacalm, i catalogada per una dificultat extrema, és la més dura. Així que amb en Majó vam anar a fer-hi camí. Tot i que amics nostres que ja l'havien feta ens van avisar, fins que no vam estar sobre el terreny no ho vam poder comprovar.


A les 9H vam passar per sota l'arc de sortida i no va ser fins passades 7 hores llargues que el tornàvem a creuar. I pensareu sí que era llarg el circuit, potser de 100km? Doncs no. Tan sols 42 km però el més durs que he fet en la meva vida. El circuit constava de combinació de trams de pista, amb corriols, i passos oberts a través del bosc. La major part d'ells impracticables pel meu nivell, en els quals vaig fer més braços que cames al haver de carregar amb la bicicleta.

Només vaig poder aguantar, GRÀCIES al meu gran acompanyant, en Majó, que m'animava constantment. Potser pujava a 5-7 km/H però ell em deia que anava molt bé que duia un bon ritme. I després de la fatiga que se m'anava acumulant per estar poc habituada a carregar amb el pes de la bicicleta, de només veure pedra i més pedra, i no saber ni a on posar els peus, potser sí que tenia raó. De no sé així hagués abandonat perquè em superava, i se'm feia molt pesat no poder pedalar amb continuïtat. Encara em falta nivell per afrontar curses d'aquest tipus.


Però com totes les coses, es va acabar i vam poder superar els 42Km plantejats. Passades les quatre arribàvem i ja només quedava molt poca gent. Allà, vam trobar cares conegudes de les darreres curses, com l'Ada i el Santi que ens felicitar per haver pogut acabar-la, i em van arrencar un somriure, que en aquells moments estava KO. I després amb la Sina, que es va estar esperant fins que arribéssim, felicitar-la perquè va participar però en la versió de marxa a peu, i també va patir amb el terreny. I per mi una bona botifarra amb pa amb tomàquet i un plat d'arròs per en Majó, que va entrar d'allò més bé, que amb el que havíem passat ens ho vam ben guanyar.


I després de tot, amb la constància i sumant punts, vaig finalitzar en 2a posició de la classificació general de fèmina.


Agraïr els meus companys, Lluís, Patiño, Francesc, la Noe i en Jaume, l'Ada i en Santi, entre altres, que m'han anat animant a pedalar i així anar acumulant km per millorar mica en mica. A tots gràcies.


A tu Majó, t'escric una línia, per la paciència que vas tenir, i per com vas veure que patia i no vas deixar que m'enfonsés moralment. Ara ja en tenim un altre per explicar.


I ja per acabar: Sant Hilari, Sant Hilari, VISCA qui l'acabi!!!!!!!!!!!!!!!!!












8 comentaris:

PRESI ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
PRESI ha dit...

FELICITATS NÚRIA !!!!
Ets una campiona, i d'Arenys de Munt.
Un cop vaig fer els 100 Qm de les guilleries, i se, quin tipus de recorreguts fan, durissssimssss.
Té molt de mèrit.
Apa a seguir entrenant, que s'acosta la Copa Catalana.I tu Majó, hauràs der fer hores extra, per poder entrenar més, que aviat et deixarà enrrere.
Tremoleu equips oficials...

Xavier Cuadrado ha dit...

Felicitats Núria estas feta una makinaaa!!!! que no m'estranya, amb en cloden d'entrenador....!!jiji!
M'imagino com deuria ser de dur el recorregut i ja em fan mal les cames i tot el cos! en fi...no deixis d'entrenar Núria! tu si Joan!!jejeje!!

salut companys!

Ada Xinxó ha dit...

Moltes felicitats Núria!! M'ha agradat molt el nou refrany de Sant Hilari, jejeje
Ja veuràs com l'any vinent no se't fa tan llarga ;)

Tendo ha dit...

Moltes felicitats campiona!!!!!!
Aviat li foteràs canya en Joan.
I a mi ja n'hi t'explico.
Segueix entrenant,però quan m'adelantis saluda!!!!!!!
Enhorabona!!!!!!!

Joan Majó ha dit...

Ara, que no em sent ningú, us explicaré un secret!!
Jo, al arribar al punt on s'havia de triar, vaig voler fer la curta, però la NÚRIA, tossuda ella, la va voler acabar!!!
Moltes felicitats, guapa!!!
P.D: Núria l'any vinent espero que facis les quatre primeres curses, jejejeje!!!
Tinc unes agulletes que flipes!!!

Alejandro ha dit...

Nuri, felicidades, eres una crac. Bienvenida al club de los que saben sufrir, ya eres una de los nuestros.
Te has consagrado como "c i c l i s t a "

RUT ha dit...

Núria, felicitats de tot cor! Ets una màquina i el Club Ciclista necessitava una fèmina com tu que mostrés al món el potencial de les fèmines d'Arenys de Munt. Endavant i no defalleixis, que aviat tothom dirà: "Mira, aquesta noia és aquella que tira tant d'Arenys de Munt". Per quantes coses ens coneixeran a la gent d'aquest "insignificant" poble que ara, i cada vegada més, ens anem fent un lloc al mapa!
Petons i... PIT I CUIXA!!