XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

divendres, 11 de juny del 2010

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 13 DE JUNY DE 2010

Quedem a les 7h. a l´Ateneu, per sortir a les 7´30h.

La ruta serà la següent:

Arenys de Munt, Arenys de Mar, Tordera, Vidreres, Sils, Massanes, Hostalrich, Coll d´en Orri, Breda, La Batlloria, St. Celoni, Vallgorguina, Collsacreu, Arenys de Munt. Cerveseta al pavelló.

120km. 4h. aprx.

6 comentaris:

german ha dit...

Lo primero que me gustaria decir es lo formidable que es ir con una grupeta tan cañera,el juan de roboban que cada dia impresiona mas y mas con su impresionante potencia,el drim tin de sant sebria impresionante,cual mejor,el tiburon un hombre que lo peor que puedes hacer es darle carnaza pensando que se artara y te dejera marchar,jamas......Arnau sin palabras es oportuno y no perdona pobre del que se vaya a por el,xavi gracias por el empujon,el miedo que das.

quimontmany ha dit...

Nois ( i noia també), la temporada s'està acabant, però la forma de tot quisqui està ara dalt de tot. Quin goig que dona anar en una colla d'uns 20 a gran ritme.

Ara el que em ve al cap, és que els que aneu a la QH, tingueu una gran jornada i us ho passeu d'alló més bé. Ànims !!!! ( em feu dentetes)

Dijous "fotu" 53 anys. Però cada vegada més em sento un xavalin, tot i que sóc molt conscient de lo gran que començo a ser. Esatussades com la d Collsacreu d'avui em deixen baldat. Normalment faig uns 9 mn des de Vallgorguina. Si faig 8:30 em embla impressionant. Doncs avui 7:39. Estic al punt àlgid de la temporada i tinc que disfrutar-ho.

No atabalo més


Potsdata: German: que cabron que eres. Tienes la cualidad de ser el único que me pone al límite. Hoy me has hecho llegar a 170 ppm. :-).

Ahhh!: Xavi: m'has demanat que no t'anomenés: Doncs no em dona la gana. Ves a la QH i disfruta el que puguis que en el fons és del que es tracta. Tot lo demés son collonades.

Daniperez ha dit...

Quim la temporada s'esta acaban ¿?¿? jajajaja si estem a juny nomes

gremlin dolent ha dit...

hola a tots.Avui la volta a sigut estranya ,amb un cambi de recurrugut tipo giro pro a la vegada divertida i canyera .l´ albert se les sap totes,ets una maquina.Quim feliçitats , pro encara tens molta corda i aquets nenets molt per apendra.......bé us deixo perque estic fos, amb porteu al limit.........

quimontmany ha dit...

òsti nenet, estàs viu !!

M'han arribat notícies de que tu si que has acabat ja la temporada i que has trobat feina. Et felicito i desitjo tinguis sort, tot i que el món laboral és una veritable selva.

Quan dic que he acabat la temporada no vol dir que deixi d'anar en la bici, però si que a partir d'ara molts diumenges no podré sortir. La platja m'espera :-). A mi ja no em queda cap marxa ni tinc ganes d'apuntar-me a cap. En fi ja veure'm que fem.

Apa-li "Toro de Canet" tu a lo teu i que t'ho passis d'alló més bé.

Quim.

Postdata: Joan és veritat que aquests infantils tenen molt a aprendre, però que jo tingui molta corda ja no m'ho crec tant.

german ha dit...

Hoy Martes he tenido un problemon en la nacional,pero como siempre digo,estoy rodeado de grandisimos amigos y compañeros que dejan de salir y ya sabemos lo que cuesta dejarlo aunque llueva,por ayudar,solo quiero deciros y en particular al Juan y Emma por dejarlo todo y venir ha buscarme muchas gracias,tambien quiero destacar a un gran amigo que parece que tiene el gafe con migo pero siempre puedes contar y se lo agradezco muchisimo.