XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

divendres, 23 d’abril del 2010

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 25 D´ABRIL DE 2010

Quedem a les 7h. a l´Ateneu, per sortir a les 7´30h.

La ruta serà la següent:

Arenys de Munt, Arenys de Mar, Malgrat, Tordera, Cal coix, Vidreres, St. Coloma, Angles, Ossor, St. Hilari, Arbucies, Coll d´en Orri, Breda, La Batlloria, St. CEloni, Vallgorguina, Collsacreu,Arenyus de Munt. Cerveseta al Pavelló.

140km. 4´30h. asprx.

Nota: Intetarem anar tots junts la major part de la ruta. A bon ritme i fen cami. Peró per si algu per roda, a St. Hilari farem reagrupament. Sortida tranquila, per recoperar l´esforç de la Marxa de Granollers, i em el ull posat ja a la marxa de Terra de Remences.
Per cert, per els que no vareu venir a "Granollers", ja se que aquesta ruta us pot semblà masa "light". Pero no us preucopeu, si teniu ganes de castigar-vos, us dexerem anar tota l´estona davant, tirant del grup.

8 comentaris:

Xavi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Xavi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
german ha dit...

vaya pedazo de salida,yo no estaba muy seguro de hacer esta vuelta con garantias de poder llegar de una pieza pero como siempre mis mejores compañeros me lo han puesto mas facil gracias ha todos por ser los mejores cicloturistas del momento.

quimontmany ha dit...

German: gràcies pel teu comentari. és veritat que la sortida d'ahir va estar bé. A tu et vaig veure per primera vegada molt posat i molt tranquil. Ja comences a assimilar lo aprés. et felicito.

Cada vegada anem més ràpid, i això no sé si és bo o dolent. De la sortida de Sant Hilari a l'entrada d'Arbúcies, a 55 Km/h de mitja. Tota la volta a més de 31 Km/h. Per mi: brutal.

res més a reveure.

Quim ( el padre mundina) àlies que em va dedicar ahir "il capo" per fer-li una brometa sobre el seu segon lloc perpetu a la grupeta :-)

Xavi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
quimontmany ha dit...

Xavi: sota el meu parer, aquest comentari el tindries que eliminar.
no hi estic d'acord, ni amb el contingut, ni amb el to, ni amb la forma.
quim.

Xavi ha dit...

German ets un crac

Xavier Cuadrado ha dit...

Señoooors!! aveure si deixem ja d'eliminar tans comentaris eehh!!
que no es que quedi gaire maco!