XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dilluns, 5 d’abril del 2010

SORTIDA EN BTT DILLUNS 5 D'ABRIL


BUSCANT EL SALT D’AIGUA

Avui dilluns hem sortit a les 8 del mati ,hem pujat per can Sorel direccio la creu de Canet, un parell de senderillos rapids ,de per alla,(no podem perdre temps) fins que hem baixat pel senderillo dels Gossos per anar surtir a la urbanitzacio de Vistamar i arribar a la carretera que va de Sant Pol cap a Sant Iscle. La creuem, seguim pel costat del camp de golf per anar a pujar per les basures de Calella i sortir a la carretera de Horsavinya. Seguim pujant fins arribar a una esplanada i agafem una pista que surt a la dreta, tota de baixada , fins arribar a la riera de Pineda(Can Pallofa).A partir d’aquest punt no coneixem (tramd’orientacio,estem fent practiques!!) Seguim pujant per una pista al costat de la riera (casi un riu, de l’aigua que baixa) s’acaba la pista i agafem un senderillo a l’esquerra de la riera i seguim pujant com podem.Per aqui tambe hi ha molts arbres pel mig .Tenim que tornar enrrera, el cami s’acaba i no hi ha cap saltant d’aigua .Tornem al principi del senderillo i seguim a la dreta tot pujada fins arribar a una esplanada que ens recorda la Font de la Milans i d’alla surt un altre senderillo a l’esquerra i seguim pujant i saltant arbres fins que, per fi!!!, hem arribat al SALT D’AIGUA .Hem quedat bocabadats, no esperavem ni coneixiem tal meravella en mig del nostre MONTNEGRE. Es flipant!!!!!
Tornem enrrera fins arribar a l’esplanada. Ara continuem per l’esquerra, tot pujada fins arribar a una bassa d’aigua molt gran. Passem pel costat, hi ha un cami bastant marcat durant un parell de kms força planers, i cada cop mes tapat, mes arbres i verdisses, pero nosaltres tossuts ,endavant, fins que ja semblavem SENGLARS. No tenim mes remei que tornar enrrera(tinc les cames com si m’hagues barallat amb el gat ) Tornem a la bassa d’aigua i veiem un altre senderillo, tot de pujada i per fi arribem al restaurant els Senglars( s’acaba el tram d’orientacio, bon entrenament).
Ara seguim direccio a la urbanitzacio de can Solé, l’atravessem i arribem a la pista que puja fins a l’ermita de l’ EROLA. Pujem i pujem fins arribar a l’Erola,seguim fins l’esglesia d’ Horsavinya, per continuar fins l’esplai i seguir cap a Sant Marti. Avui no hi ha visita de cortesia,anem tard!!!Seguim direccio Collsecreu per baixar per can Colomer, riera de Subirans i cap a casa, que falta gent!!

Son la 1:30 del migdia. Tenim gana , estem cansats.

Tambe estem farts de pujar, baixar i empenyar la bici!!!

58km totals
3h50m pedalant

1 comentari:

PRESI ha dit...

Carai, Tendo!!
Com segueixis així, et sortiran unglots a les mans i als peus.