XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

diumenge, 4 d’abril del 2010

SORTIDA BTT 3 D'ABRIL

La sortida d’avui a començat una mica alterada ja que haviem quedat a les 8 del mati i en Xavi V. ha arribat amb la roda punxada i no tenia camara ni “manxa”.
La reparem , i aconseguim surtir. Pujem per can Sorel per anar cap a la Creu de Canet, fem uns quants “senderillos” de la creu per baixar pel “senderillo” de l’Esquirol i sortir als Toros de Sant Cebria. Fem un tram de carretera fins arribar a la urbanitzacio de Can Ginebra per fer un bon “CUBATA “, un cop a dalt de tot del Montnegre.
Baixem per un “senderillo” molt brut, arbres trencats, verdisses ... fins aribar a la font de la Brinxa. Agafem la pista que va de l’Esplai fins a San Marti, ja que no ens atrevim a fer mes “senderillos”. Un cop a San Marti parem a fer un kit kat (visita de cortesia).
Seguim per la pista direccio a San Celoni per anar per Ca l’Arabia. La pista esta be fins arribar a la casa, pero un cop passada, t’hi kagues. Fa pena!! Tots els arbres estan per terra, no es veu la pista, i fins que no arribem a la que va a Vallgorguina no parem de caminar. Seguim fins els quatre camins per baixar cap a Vallgorguina travessem el poble per intentar pujar pel camp de futbol fins la casa Nova. Deunido com esta pero ho hem aconseguit, ja som a la casa Nova!!!
Seguim direccio a Rupit passant pel Pi de Buac. Tenim molta, molta feina!!
Baixem cap la Font de la Milans, Subirans i cap a casa. Ja son les 12 del migdia i a casa falta gent.



48km TOTALS!

PD:AVUI DIA 4 D'ABRIL, PER LA TARDA HE COMENÇAT A NETEJAR EL CAMI D'EN SANTI I HI HA MOLTA FEINA A FER

1 comentari:

RUT ha dit...

Quin dia teniu previst tornar-hi? Si no tinc partit d'hoquei, jo m'apunto a treure branques!