XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

divendres, 22 de gener del 2010

SSORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 24 DE GENER DE 2010

Quedem a l´Ateneu a les 7h per sortir a les 7´30h.
La sortida serà la següent:

Arenys de Munt, Arenys de Mar, Masnou, alt de Font de Cera, Vilanova de Vallés, (recte direcció Granollers), Circuit de Montmeló, Parets, Lliça de Vall, Lliça de Munt, Snta Eulàlia de Ronçana, Bigues, alt de Sant Feliu de Codines(4,5kms),Bigues, l'Ametlla del Vallés, La Garriga, Samalús,alt de Cànoves, Snt Antoni de Vilamajor, Llinars del Vallés, Sant Celoni, Alt de Collsacreu, Arenys de Munt, Cervezeta i a la rentadora... 120 kms" 4´30h. aprx.

Nota: Ens reagruparem en tots els ports. Esperarem a l´últim i anirem junts fins a St. Celoni, on es normal, serà el tram lliure per matar-nos a pals.

4 comentaris:

albertbañeres ha dit...

Hola nois, demà si el temps ho permet us espero a Vilanova del Vallès. Recordeu agafar tots xubasquero i el Vicenç quatre càmeres que els dies de pluja se li fan complicats...
En cas de pluja intensa, baixaré amb cotxe a veure si cau un esmorzar de forquilla! (Torrentbó)

quimontmany ha dit...

Hola a tots/es:
Albert, tu de números si que en saps. 120 Km clavats clavats. Les meves dades son: 29,1 Km/h, 131 ppm, mitjana de pulsacions amb una màxima de 167. Cadència 79 rpm.
Ha estat una sortida novedosa ja que no coneixíem la zona i pel que fa al maneig del grup força bé.

Àlex, estàs de pega amb el teu "parque" biclístic. Xavi: tu també estàs de pega. ara d'aquí a deprimir-se res de res. Vull recordar a tots, que les bicis porten dos portabidons, i entenc que son per fer servir. Fem sortides molt llargues i hem de beure.
Òsti Vicenç, com collons pots anar tota la volta "arrastran" traca. Et veig molt fort, al igual que en German que a Samalús em pensava que estava ja caput, en Carles ( di luca) que també va com una "amotu", i els Santcebrianencs que aquest hivern estan pujant cilindrada.I en Jordi, més fort que un roure.
I també a tots, i totes, que aquí el més important, el passar-s'ho bé.
Recomano per això, més tranquilitat en travessies i semàfors. N'hi ha que acaben estressant la grupeta en aquests punts.
Albert, gràcies per fer de Cicerone. La volta de 10.
a reveure

Quim

Daniperez ha dit...

Avui bona carrera a l'Estartit, amb un recorregut trencacames i molt exigent hem acabat am 72 km amb una mitja de 41 km/h.... Per el que fa a mi molbe tota la carrera fins qe a 8 de meta he punxat la roda del davan i he tingut de dir adeu a la carrera, pero acabanla am la roda punxada com podia...per tan content i la proxima sera un altre mon!

bettini ha dit...

hola a todos, como dice dani hemos empezado las sociales, ha sido muy exigente, un rompe piernas durisimo, pero, he sabido dosificarme muy bien y he llegado con el gran paquete, a una media muy alta , estoy contento y satisfecho de mi progresion, pero, cada carrera e diferente, y la semana que viene es tambien dura, ya veremos como va, y el dani esta muy fuerte, espero que este por delante de los mejores, venga Dani que tu puedes. Bueno a vosotros los cracks, estais tambien muy fuertes y, que sigais igual, un saludo.