XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

divendres, 8 de gener del 2010

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 10 DE GENER DE 2010

Quedem a l´Ateneu a les 7h. per sortir a les 7´15h.

La Ruta serà la següent:

Arenys de Munt, Arenys de Mar, Tordera, Vidreres, Riudellots, Cassà de la Selva, Quart, Variant de Girona, fins la sortida Els Àngels. Tornada, Els Àngels, Quart, Cassà, Vidreres, Tordera, St. Pol, St. Cebrià, St. Iscle, Arenys de Munt. Cerveseta al Pavello. Opcionalment, aquest diumenge i sense que serveixi de precedent també podrà ser una "Xocolata calenta". Au i després us queixereu.

150km. 5´30h. Aprox.

Nota: Que tingueu clar, que les rutes que estan predeterminades, no es modificant. Nomes per causa de força major. I causa major en la "Grupeta de Veterans" vol dir Nevades, Terretrèmols o coses per l´estil.
Per tant, una lleu baixada de temperatures, no es causa de força major.
O sigui que abrigueu-vos be i deixeu de queixar-vos, que sou unes llorones.

13 comentaris:

quimontmany ha dit...

Hola SUPERHOMES: Vull expressar la meva satisfacció pel retard de 15 minuts que ha tingut la sortida. M'estranya que és tinguin aquestes atencions.
Ara en aquests moments em veig incapaç d'assegurar la meva presència. M'agrada molt anar en bici i la companyia de tots, però ja sabeu que són una mica mitja tita. Demà al matí intentaré fer una prova.

apa-li a reveure.

quim.

Alejandro ha dit...

yo si al menos apuntarais para el sur, me lo pensaría, pero dirección norte, con lo que se me enfrían los pies, me da de que no.Me estoy haciendo mayor, "que se le va hacersele"

quimontmany ha dit...

Hola: estava pensant la frase que heu posat a la sortida de que les rutes predeterminades no es modifiquen.

Està claríssim que aquesta grupeta està sotmesa a un règim TALIBÀ.

sóc dit.

the shark - fignon

Vicenç Rebollo ha dit...

Hola companys. Avui estic molt content, per que a pesar de les males condicions climatiques he sigut molts els que heu vingut a fer la ruta i aixó m´omple de satisfacció. Us fel.licito ha tots sou collunuts.

En segon lloc. Avui molts de vosaltres us hareu enfadat en mi. Ja he fet de les meves. No us demano que em perdoneu per que soc imperdonmable. Pero no m´ho tingueu molt en conte, per que en el fons no soc mala persona. I a mes de ven segur que no a molt tarda m´ho podreu tornar amb escreix.

En Tercer lloc. Menció a part es mereix la "Grupeta de St. Cebria, "Impresionante. del 0 al 10 un 11 felicitats (Albert, Alex, Joan i Carles. ) em feu por.
Desconec, si algú de St. Cebria, que nos igui del entorn del CCAM. Llegeix aquests comentaris. Peró si ho far que sapiga que teniu uns cicliste de "Primera". A part de tenir una de les grans promese del Club . El fill de l´Albert en Carles ( El Alberto Contador de la Vallalta).
Pedr últim nomes dir-li en "Marti" que molt be. Aquest es el camí segueix aixi.

quimontmany ha dit...

Hola: doncs jo estic molt trist. I no dic res mes. Avui no m'ho esperava fer l'ultim tros sol ( 32 Km) i no per falta de forces

Quim.

Recuperaciones Ampurdan ha dit...

Hola, us heu fixat que sempre parlem del mateix que si algú s'ha quedat tirar o varios!!! o que un demana perdo i l'altre que va a la seva bola, i perque no parlem alguna vegada de lo maco que ha sigut la nova ruta.

Sortint ben fosc i erem una bona colla, fred que es aixó!!!! algun moment hem tingut graus positius, o pujant els Àngels, tot nevat, i ens hem fet la foto tots a dalt.

Si algú s'ha quedat tirat com jo, doncs a espavilar-se, i dos estar mes atent quan la gent arrenca, i que ningu perdi res pel camí, tot conta.

quimontmany ha dit...

Martí: no sempre és parla del mateix. A mi, fins ara m'ha agradat escriure per fer una mica de broma i crear una mica de polèmica divertida. A mi se me'n refot i t'ho repeteixo se me'n refot arribar primer, últim o requeteúltim. Lo que em sap molt greu, és que la grupeta em deixi tirat de la manera que ho ha fet. Això i només això és el que em sap greu.

No pateixis que a partir d'avui ja m'espavilaré si és que és qüestió d'estar espavilat per no quedar-te sòl quan menys t'ho esperes. És aquest l'objectiu de les sortides del diumenge??. Era aquest l'objectiu de la sortida d'avui??. He demostrat jo precisament avui que no estava per la gent intentant que anéssim junts???

Només he sortit mig minutet més tard de la parada de Cal Coix i no he estat l'últim. Hi havia un altre company i ara m'arrepenteixo i molt de no haver-lo acompanyat.

Em volia lligar les mans per no escriure, però no puc.

I et tinc que dir que la sortida ha estat molt maca, per repetir-la, però avui no em puc treure del cap el tram de Cal Coix a Arenys. Anaven passant els Kms i no ho entenia. Ara encara no ho entenc. Demà potser ja no ho recordaré.

Quim Montmany. ( el tauró ha mort)

Postdata: No estic emprenyat, estic dolgut que és molt diferent. Com deia el gremlin la setmana passada tots sou collonuts, PERÒ US EN DEC UNA I LA COBRARÉ UN PER UN. :-)

Xavi ha dit...

Hola a tots!!
Per mi ha estat el dia més dur que recordo sobre una bici, però n'estic orgullós d'haver arribat a la cerveceta. Més val tard ...

En segon lloc treure varies targetes, tot i que jo també en tinc alguna: La primera groga al meu trainer. t'estimo molt però la teva provocació a cal coix l'hem pagat tots i la segona és el tandém format per en Vicenç i en Germàn que han fet orelles sordes a la situació per pasar factura de la groga anterior, però nois us haig de dir que sortir ràpid per provocar aquesta situació baixant de cal coix ho trobo molt baix, per tan vermella pels dos.

Vicenç la propera reunió portaré una grabadora."Tots junts fins a Sant Pol??''

A la resta felicitar-vos per la sortida.

Per cert ja tinc ganes de veure les fotos, a estat una sortida amb un paisatge preciós sobretot Els Angels.

quimontmany ha dit...

Hola:

Provocació a Cal Coix??? quina??? M'ho pots aclarir????

Quim.

Xavi ha dit...

El consell general de la grupeta demana disculpes i retira la targeta groga en Quim ja que no s'ha demostrat la soposada provocació.

Quim perdó.

gremlin dolent ha dit...

Hola a tots. despres de la trobada d´aquesta tarda,crec que tindriem de replantajarnos tots plagats que volem i capuntanem.Al cap i la fi som un grup d´amics que anem amb bici (cicloturistas) la filosofia no és aquesta, es pot competir pró s´ha de ser onest i noble, no tot sival.Quim tens una part de raò prò no tota, tu tambe tanies què ser solidari amb la resta de compamys....Tots volem estar debant,forme part del joc.No t´emprenyis ni estigis dulgut has de estar content i alegre perque........sense Tú no iha marro.

quimontmany ha dit...

Hola:
Primer, gràcies Xavi per retirar-me la targeta groga del tot immerescuda.
Tiro pujant a Cal Coix i tot son crítiques. I quant tiren els altres que passa però que molt sovint, per no dir sempre, NO PASSA RES??. A més a més dalt de Cal Coix paràvem, tothom ho sabia.

Segon: Joan, et dono una part de raó amb lo que s'ha de ser honest i noble. Aquí cadascú que pensi si normalment ho és. Ara no et puc donar la raó en lo que en aquesta sortida no vaig ser solidari. Apretar una miqueta a la pujada de Cal Coix, ( 2 Km) no pot ser titllat com a una insolidaritat, i això, entenc jo, no pot fer-se servir com a atenuant del que va passar després.

I tercer, mato el tema aquí, entre tots hem de treure les conclusions que vulguem, i el resultat ja es veurà. Jo seguiré anant en bicicleta.

apa-li, una abraçada a tots i ens veiem diumenge.

Quim.

monrik ha dit...

hola nois, no creieu que us esteu passant!!! heu d'espatllar una sortida tan maca al final!! que passa? és que el diumenge puntua per la copa catalana ara?? o potser hi ha algu que vol demostrar el que no te collons de demostrar fent curses de debó??? si es vol correr i fotre pals, us apunteu a carreres de veritat, que n'hi ha de totes categories i edats, i les sortides en grup són el que seu nom indica, EN GRUP! i tots juns cap a casa. au va, valents...