XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

divendres, 9 d’abril del 2010

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 11 D´ABRIL DE 2010

Quedem a les 4 Carreteres a les 7´20h.

La ruta serà la següent:

Arenys de Munt, Collsacreu, St. CEloni, Sta. Fe, St. Marçal, Coll del Ravell, St. Sadurni d´Osmort, Seva, Coll formic, St. Celoni, Collsacreu, Arenys de Munt. Cerveseta al Pavello.

140km 5´30h. aprx.

4 comentaris:

Xavi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Xavi ha dit...

Hola a tots!!!

Tan sols dir que ens veurem a terra de Remences ja que veig molt dificil la meva recuperació per les 3 properes setmanes.

Tot i així ens veurem de segur per la carretera, ho fent la cerveceta.

Sento molt no poder venir a la marxa però avui he tingut de posar els peus a terra i aceptar que no potser. Quina putadaaaaaaaaaaa!!!!

Pit,collons i gas!!!!!!!!

quimontmany ha dit...

Xavi: ànims. tu et penses que la majoria de nosaltres no estem a vegades molt cansats??? descansa una setmaneta, sortint una miqueta al 60%, i quedaràs com nou. La bicicleta ja té aquestes èpoques de depressió. Això si, s'ha de correr amb cap. oi que m'entens??.

apa-li fins aviat fotent-li canya que ara ve l'estiu i dona gust sortir.

quimet.

Xavi ha dit...

Quim jo no estic cansat estic lesionat que es molt diferent, i no tinc cap mena de depressio sols hem fot perdrem aquesta marxa, simplement això.

Jo corro sempre que puc no vaig amb el contador a la mà però tampoc despilfarro aquest diumenge es l'unic diumenge que he fallat cosa que no podeu dir fins ara cap de vosaltres.