XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

diumenge, 18 d’abril del 2010

SORTIDA BTT 18 D'ABRIL

BTT diumenge 18 d’abril de 2010

Avui hem sortit a les 8 del mati des de la font. Hem començat 4 bikers i com sempre tot pujada.Pujem per CAN SORELdireccio a la CREU DE CANET fent molts senderillos de per alla dalt fins que ens hem trobat uns bons companys de CANET i decidim seguir tots junts. Ara ja som 7 bikers, baixem pel senderillo de l’ESQUIROL fins arribar a la carretera de SANT CEBRIA a SANT ISCLE L atravessem i decidim pujar per CAN GINEBRE per anar a fer EL CUBATA.Esta espurnejant. Un cop a dalt anem fins a SANTA MARIA per poder veure el famos ROURE GROSS que esta tumbat per culpa de les ultimes tempestes.Desde SANTA MARIA pujem cap a la TORRE DEL GUAITA .Seguim direccio SANT MARTI pero no sense passar pel nostre PESSEBRE, encara segueix en bon estat de conservacio. Arribem a SANT MARTI visita de cortesia ,1 minut justet,i continuem endavant fins arribar al GR5, el fem tot, pero no sense baixar de la bici per culpa dels arbres que encara estan pel mig.Arribem a l’autopista de SANT CELONI, continuem pel lateral de l’autopista fins arribar a la MASIA GRAN.
Agafem una pista a l’esquerra de la masia fins arribar a la carretera de OLZINELLES la travessem i agafem un sederillo que puja per la dreta de la carretera fins arribar a can VALLS, girem a la dreta per una pista fins arribar a la urbanitzacio de can PUIG DE MIR la travessem i baixem fins a VALLGORGUINA.Ara plou bastant.Parem a comprar un platan al mercat setmanal, tenim gana i fred i estem xops
.Els companys de CANET ens deixan i pujen per carretera fins a COLLSACREU. Tenen pressa.
Tornem a ser 4 bikers, ara continuem i pujem pel camp de futbol fins a la CASA NOVA. Un cop a dalt decidim baixar cap a SUBIRANS per el senderillo del costat del safareig ,malaïda l’hora que hem dit d’anar per aqui.Com esta ,no hem fet 10 metros a dalt de la bici impossible ,quasi hem estat 1hora per fer-lo, abans de la nevada eren 5 minuts.Per fi arribem a SUBIRANS i gasss a fons cap a casa que ja son 3/4 d’2 i a casa ens esperen amb morrus.


50 km totals