XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

divendres, 2 d’abril del 2010

DIVENDRES 2 DE ABRIL

Avui no he sortit amb bici, avui ha tocat agafar la serra mecanica i anar a netejar.

Hem quedat a les 8 del mati per pujar amb cotxe fins a subirans .Aparquem i comencem a caminar amb les eines ,motoserra ,gasolina,destral, estisores …….
Pugem pel CAMI AMAGAT i tots feliços comencem a netejar branques , arbres ,berdisses….fins ke quasibe a dalt de tot, sorpresa! 2 PINS, grans, molt grans, ben ve al mig del cami.
Comencem pel mes petit i amb un tres i no res, pim pam fora!! pero el gran es molt, molt gran. Comencem a tallar, ara tu ,ara jo; fins que la serra ha dit prou! i el puto PI encara esta rient.jijijijjiji!!!!!!
Deixem reposar la maquina i aprofitem per anar a cambiar la BANDERA DEL TURO i esmorzar una mica .Quan acabem de esmorzar intentem tornar a engegar la serra, pero la serra esta tant ACOLLONIDA que diu que no vol.
Cap problema tornem a baixar fins a casa dels meus pares i agafem una serra com deu mana .Tornem a pujar , pero ara amb cotxe i amb el meu germa gran(el de zumosol). Un cop a dalt el pi encara i era. Que cabron jijijijji.
Engeguem la serra i pim pam pim pam el PI es tanca i la serra es queda al mig. Merda!! Sort que hem pujat amb cotxe, agafem el gat (del cotxe) i aconseguim treure la serra del mig ,gràcies al gat i molt d’esforç.
Per fi acabem de tallar el PI .
Tornem cap a casa, que son gairebe les 2 del migdia i es hora de dinar.
Estem cansats pero contents, el CAMI AMAGAT ja esta net.

Ja podeu pujar i baixar sense fer peu .

TENDO – SANTI
ALBA - MARC
KIM I KIMET

Moltes gracies a tots.

6 comentaris:

PRESI ha dit...

Tendo!!La propera expedició de neteja jo també vinc.Avisa`m.
Sou uns cracks.
Ahir vaig fer un vol pel Montnegre amb cotxe i tot el bosc està destrossat.Fa pena.

MARIA ha dit...

Sóc la maria de canet....merci tendo&cia.....la setmana passada vaig baixar xl camí amagat i casi bé moro "apunyalada" x lo puto PI, jajaja!!!
gràcies x fer la feina q no fan "les autoritats"
Salut i GASSSS

david ha dit...

Ei nois!!! Us felicito per la feina feta!! Realment fa falta que tornem a obrir els nostres camins, que ja arriben a ser mítics!!!
Això si, la propera vegada aviseu que jo també m´hi apunto.
Molt bé companys!!

RUT ha dit...

Tendo,
Compteu amb mi també de cara a la propera expedició. Penso que estaria bé que es fes una crida i s'hi apuntés altra gent que també utilitzi els camins, no? És claríssim que si no ho fem entre tots ningú no ho farà.
I anar per pista tota l'estona es fa molt enganxós, oi?

Unknown ha dit...

Hola Tendo,
Penso que és una gran idea el que voleu fer hi ha més recuperarem camins. L'única cosa que us demano que si aviseu amb una mica d'antelació hi ha molta gent interessada que us donaria un cop de mà.
Apa fins aviat i salut !!!!!

Alejandro ha dit...

a los de carretera se encarga el MOPU.
Lo siento nois