XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dimarts, 9 de febrer del 2010

Sortida Dissabte dia 13 de Febrer


Atenció: Sortida d´Ultrafons!!


Aquest dissabte ens hem proposat treballar d´allò més el famós "fondo" que tanta falta fa.


Quedem a les 6.50 h a l´Ateneu per sortir a les 7.00h superpuntuals!!

La ruta serà la següent:

Ateneu - Tossa de Mar - Terranegra - Llagostera - Alt de Romanyà - Calonge - Alt de la Ganga - La Bisbal de l´Empordà (parada per fer una coca-cola i menjar algo) - Alt de Santa Pellaia - Cassà de la Selva - Llagostera - Terranegra - Tossa de Mar - Arenys de Munt.


La ruta són uns 210 quilòmetres i es tardarà entre 7 i 7´30 hores. Cal ser conscient de la ruta que anem a fer tot i que el ritme que es portarà serà rodador. S´ha de portar menjar i beure sufient i al sortir tant aviat recordar que encara és fosc i s´hauria de portar alguna llumeta o reflectant.


Tothom que tingui ganes de venir o no, que deixi un comentari a continuació, així sabem tots els que serem.


16 comentaris:

paul ha dit...

m'agradaría fer tota la volta, però 1er, son massa km. pel meu estat actualde forma i 2º, sorto de viatge. Vindré fins a Tossa. Salut, Paul

quimontmany ha dit...

kasum dena, com sou eh!!!

volta molt maca i força dura. ( vull dir que de plana no gaire) m'agradaria molt fer-la. m'ho pensaré.

apa-li a reveure.

quim.

Alejandro ha dit...

yo me apunto, porque si soy capaz de terminar esta, y de aquí a dos semanas voy con los Rebollos Boys, ya tendré el fondo para ir a Andorra, o a Extremadura, o los Alpes o .....
¡¡Con dos cojones!!!!!!!!!!!

david ha dit...

Eiii! jo també vull vìndré.
Però amb aquest fred podriem donar la possibilitat de fer la volta amb una altra modalitat: esquí de fons!!
Collons quin fred farà!!

Alejandro ha dit...

madre mía, mis piezecitos!!!!!!!!!!!!! no lo quiero ni pensar

PRESI ha dit...

Bon dia a tots.

Jo també vindré, finalment puc venir.
Espero que no faci tan de fred com diuen, però amb una volta així, valdrà la pena pasar-lo.

Fins demà, i tapeu-vos.

pau ha dit...

Ey penya que tal a tots...

Jo vindria pero ara tinc més el xip a correr que aquest any tinc previstes unes quantes carreres..
no deixeu d´entrenar que ja vinc...
no sé que dic al final tots em passeu per la pedra...
salut i pedals...
coordialment ...pau joseph...

david ha dit...

El senyor Ricard Brillas també vindrà.
Em sembla que portarà un sac ple de les seves "golosines".

quimontmany ha dit...

Hola: ja he pensat prou, hi he decidit que jo també m'apunto a "l'ultrafondu" de demà.

ens veiem a la geladíssima sortida que de ben segur tindrem.

fins demà.

quim

Ricart ha dit...

Bé, per fi he fet els tràmits burocràtics pertinens que una sortida com aquesta requereix i puc confirmar la meva asistència.
No patiu he comprat de tot: gominoles, anticongelant pels bidons,rodes de claus, etc

Pels que teniu dubtes, una ruta patiño no t'he la pots perdre.

quimontmany ha dit...

Hola a tots: renoi quina sortida. Ara que ja està feta puc dir que m'ha agradat molt, tot i les inclemències del temps, sobre tot a la primera part. Veure Llagostera tot blanc feia goig. Molt bon ritme, que quan els cossos ho assimilin ho notarem.
Les meves dades han estat:
6 hores 47', 193 Km, 131 ppm de mitja (75%), 28,5 Km/h, 78 rpm, 2013 metres d'ascensió i he arribat amb un pes de 78,2 Kg, que he pujat ràpidament.

De ben segur que tornaré a sortir algun dissabte.

Oer cert, quan hem arribat, segur que en Paul ja estava dinant a Milano. Aquest si que s'ho monta bé.

a reveure.

quim

Alejandro ha dit...

Las 7, llueve, y emprendemos la ruta.!Valla Joan acaba de pinchar!, creo que está enfadado, porque como a mí, no le gusta la lluvia cuando pedaleamos.No pasa nada y continuamos,empezamos a apagar los pilotos porque ya es de día,en el alto de tossa hay que hacer pipí,entonces Paul aprovecha para despedirse, se marcha: quedamos ocho,encaramos Terranegra y cuando coronamos empiezan las dudas,está helada la carretera, y ademas cae hielo del cielo, continúan las dudas, y mas dudas,y llega un momento que la ruta está peligrando,porque si alguien más aparte de Juan hubiera dicho de girar todo se habría ido al garete,"tengo que reconocer que estuve a punto, pero gracias a Patiño pudimos seguir.
Creo que la clave de la etapa estuvo en la paradeta,reponer algo de fuerzas y coger algo de temperatura,porque a lo que a mí respecta, si no me hubiera calentado un poco los pies, creo que no lo habría soportado.
A partir de aquí todo ha cambiado,las caras ya eran distintas,y yo he recuperado las ganas de hablar.Subimos otra vez Terranegra y esta vez ya no hay hielo, nos queda Tossa y ya van pesando, algo de liquido en la gasolinera para afrontar el ultimo tramo.¡Coño! estoy dando relevos ¿que me está pasando?,creo que me he guardado todo el día por si al final hacía falta, aunque estoy seguro de que NO, a estos màquinas no les hago falta,pero no está de más.Arenys de Mar ya estamos en casa adeu Quim has hecho un etapón, luego se marcha nuestro nuevo fichaje, otra máquina, el sabe a quien me refiero, pero no daré nombres para no dar pistas al enemigo.Arenys de Munt, "que lejos estas cabrón",adeu Ricard: soberbio,has estado soberbio.¡Vale Joan ya nos vemos!, sin comentarios, un Crack.David y Martí un placer como siempre, los tengo descatalogados, y ya estoy en casa ¡uf!Patiño que valla bonito y gracias por ser así.Me asomo a mi portal y que sorpresa: Katy me está esperando, lo que me ha dicho solo lo comentaré si etá mi abogado delante.
Mis datos:
07:09:59´´
ppm = 136 max 180
kcal = 3926
dis = 201.1 km.
av = 28kmh
max = 63.6 km

Xavier Cuadrado ha dit...

jo...er!!! quina enveja que em feu!
i jo aqui sense entrenar ni fen res! estic com un tuixo! tinc que començar a entrenar ja!!!!

enhorabona a tots els companys que heu sortit aquest mati, quins collons que teniu!! sortir de nit i amb aquest fred que fot!! esteu como unas p...tas cabrass!!! però es digne d'admirar! molt bé !!!!!

per cert i la meva parelleta en sergiii??? que no ha sortit??


salut!

david ha dit...

Al llarg de l´any hi han sortides que són memorables; et queda grabada dins els bons records durant temps. Doncs bé, ahir va ser una d´aquestes sortides. jo crec que es podria arribar a qualificar com a sortida èpica, com molt bé ha descrit l´Alejandro; Per les temperatures més que gèlides, per l´estat de l´asfalt que va arribar a estar glaçat, per la dificultat del propi recorregut ja que vam arribar a 2.100 metres de desnivell positu acumulat, pels més de 200 quilòmetres que els d´Arenys de Munt ens van sortir,....
Però per sobre de tot, jo em quedo amb el gran ambient d´equip, el sacrifici de tot un grup per tirar la quilometrada endavant

PRESI ha dit...

Amb aquest grup d'amics és molt fàcil anar amb bicicleta.
Ahir em va faltar molt poc per recular i tornar a casa,quan la consciència et demana girar, però les ganes i la il·lusió et diuen que seguexis endavant, se t'arriba a fer un embolic mental.
I en aquests moments, és quan realment valores el suport dels que tens al costat.
De bons ciclistes se'n troben a tot arreu però que alhora siguin uns bons amics ja no és tan fàcil.

Gràcies a tots pels bons moments que tinc l'honor de compartir amb vosaltres.

Presi.

Ricart ha dit...

No m’agrada escriure gaire, però es cert que com vaig dir una ruta del Massai Patiño no te la pots perdre. Avui ha sigut extraordinari, com tots els que heu vingut sabeu, malgrat les inclemències del temps i les dubtes que hem tingut en molts moments he arribat a Arenys de Munt pensant que dur però que bé m’ho he passat amb aquesta colla de cabrons. Es ara que veig que el C.C.Arenys de Munt es més que un Club, som un grup de grans amics que amb sortides com aquestes encara es demostra més. No només pedalegem junts.
Gràcies a tots i a tu Patiño només et demano que aquesta ruta la tornis a penjar el mes de juliol quan tinguem 50º de calor.