XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

divendres, 19 de febrer del 2010

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 21 DE FEBRER DE 2O10

Quedem a l´Ateneu a les 7h. per sortir a les 7´30h.:

La ruta serà la següent:

Arenys de Munt, Arenys de Mar, Tordera, Llagostera, Cassa de la Selva, Salt, Bescano, Angles, St. Coloma de Farners, Mallorquines, Massanes, Hostalric, St. Celoni, Vallgorguina, Collsacreu, Arenys de Munt. Cerveseta al pavello.

160km 5h. aprx.

NOTA: Us recordo que la setmana que ve, Hi ha la sortida d´"Ultrafons" a la Mare De DEu DEl Mont. Es confirma que hi haura cotxe d´asistencia desde el km. cero.

RUTA "B":
A les 7´30h a l´Ateneu pe sortir a les 8h.

La sortida serà la següent:

Arenys de Munt, Arenys de Mar, Mataro, El Mosnou, Alella, Font de Cera, La Roca, Parpers, Mataro, Arenys de Mar, Arenys de Munt.

75km. 3h. aprx. (Ritme tranquil).

17 comentaris:

quimontmany ha dit...

Hola: és veritat que diumenge hi ha força varietat. Sortida a les 7:30 h i després dues sortides a les 8:00 h, una programada per la colla dels diumenges i l'altre per la dels dissabtes. Tot plegat un galimaties. Entenc que fins ara la cosa ha anat prou bé i sense problemes. Si ara es fan dues programacions del mateix club, entenc que no queda gaire bé. Si els que habitualment sortim diumenge hem volgut sortir dissabte, ho bé hem sortit sols o ens hem amollat a la ruta del dissabte i a l'inversa també ha funcionat. Així tindria que ser també diumenge no??. Ens agradi o no ens agradi, som un club, no dos.

tinc moltes ganes d'agafar la bici ja que aquesta setmana encara no l'he muntat. :-)

endavant les atxes !!!!

quim montmany.

german ha dit...

Hola familia os hecho mucho de menos y estoy deseando salir con la mejor grupeta del maresma a devorar kilometros.

Ricart ha dit...

Hola Quim i companys, penso que està començant haver-hi un malentès. No hi ha ni dos clubs ni dos rutes B per el diumenge. Només s’ha penjat una alternativa per la gent que diumenge es troba sense grup al no anar-li be l’horari, la quilometrada o el nivell. Es per tant, que es convoca la sortida en el lloc habitual i es cert que ja es va fer una xerrada en la que ja es va comentar aquestes alternatives. El que es pretén es que hi hagin sortides, al igual que si surten més opcions dissabtes el que farà es fer créixer el club.
També animo als de BTT a penjar rutes i llocs de trobada.

quimontmany ha dit...

Hola: el que no vull de cap manera és liar-la. Està clar que en vicenç s'ha queixat i és a partir d'aquí que intento reflexionar sobre la sortida TRIPARTITA d'aquest diumenge. Jo del club en sóc només un usuari, vull dir amb això que no prenc decisions, com per exemple en Ricart i en Vicenç, que sou els que fins ara heu comandat les sortides de dissabte i diumenge. Abans de que el malentès és pugui fer més gran, demano parleu i us poseu d'acord.

i canviant de registre, avui ja he sortit dues horetes i tot i que encara estic costipat i amb "TRANCASSO", he anat prou bé. Demà més, però no se fins a quin punt.

Apa-li xavals que no ha estat res.

quim. :-)

Xavi ha dit...

JA JA JA!!! SOM L'HOSTIA!!!!
Diluca has encapçalat l'atac dels 300 sobre els perses i s'ha liat `LA PATUM¨.
Encara estic visualitzan l'atac als perses els hem passat per la pedra, ja ja ja !!!!

Bueno!! deixan de banda la batalleta. Nois a estat una sortida collunuda enhorabona a tots per l'esforç.

Quina colla de sonats!!!! jejeje!!!
Vinga ens veiem dilluns per seguir rien.

ALE ALE ALE!!!!

quimontmany ha dit...

Mare de Déu del Mont: ORA PRO NOBIS.
Bona i freda sortida. Si no recaic serà un miracle ( de la Mare de Déu, és clar).
La veritat és que ha estat molt bé i molt solidària. avui ningú s'ha amagat, encara que n'hi ha que quan estant al davant ningú els hi demana dues coses: estar-hi tanta estona i/o passar-se amb la velocitat.

Per ser febrer, aneu com motos, però els que passem dels 50, més, ja que tenim un factor de correcció del 1,2. Joan i Albert, som "los putos amus". I que vagin collonant que si "abuelo", que "si no està la abuela". molta conyeta però un cangelo espaterrant.
I ara en serio: avui pujant a Collsacreu he vist una cosa que no había vist mai. HI HA GENT (ESPECIALMENT UN), que s'estoçina fins al límit ( posant el peu a terra, anant de costat a costat de la carretera i a punt de caure. AIXÒ NO POT SER. tindrem un disgust. Espero que si em llegeixes no t'enfadis però em sembla que nosaltres no anem a guanyar res de res. No ens busquem el que no tenim.

Per cert Leònides, cap dels Espartans ( han sorrtit guerrerus aquests7es franchutis eh???. Sort que el capo al final ha dit prou i ha guanyat la batalla, però jo per moments pensava que feiem figa.

I per acabar les dades d'avui.
149 Km, 4:46:28, 137 ppm, màxima de 171 (ja començo a veure el que volia), 31,3 Km/h, 80 rpm i 1240 metres de desnivell.

a reveure i tot, absolutament tot de bon rotllo.

quim.

albertbañeres ha dit...

Que sapiga tothom que els 1200 de desnivell es l'acumulat entre el Coll de Cal Coix i Collsacreu!! ja,ajajaj...
Si amb aquesta sortida tant plana no feu una mitja superior a 30, millor quedar-se per la costa a pendre el solet... je,je...
Quim, haveure que diran les males llengües que despres es diu que t'agrada molt anar sempre a roda...

Xavi ha dit...

Quim per que estas costipadet aceptarem ho de que no t'amagues; ji ji ji.

De avuela rès que estas molt fort però sinò no hi ha caliu, suquet, salseta...

I per ultim de bon rotllo tu hi erats a la batalla es que no te vist a primera linea tan sols recordo haver vist en german, El capo i en Diluca.

de molt bon rotllo. ;)

ALEX ha dit...

la veritat que la sortida d'avui ha estat un preanvol del que serà la sortida de la setmana que ve, a mi m'han sortit 160 km rodons. Convido a tothom a que la setmana que ve vingui a disfrutar d'un autèntic dia de bicicleta

ENS VEIEM

quimontmany ha dit...

Albert, qui diu que jo soc XUPARRODES. Si sou valents dieu-m'ho a la cara

Flipo.

Algún dia parlaré del tema i "se va a armá un folló que ya se verá" . Quant era jove (ja fa molts anys) n'hi havia que es barallaven per anar rera meu. Reconec que ara però em reservo una mica més que no vol dir que estigui sempre amagat.

això , em motiva per donar tres claus de volta ja que encara estic al 70%. :-)

quim.

quimontmany ha dit...

a per cert Xavi, a la batalleta de m.... amb els/les franchutis si no m'has vist davant, és per que devies veure-ho tot borrós de lo fotut que anaves

de bon rotllo eh???

quim

Xavi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Xavi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Xavi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Xavi ha dit...

que si que si Quim que tu anaves tan sobrat que per això l'anomenes bde m... però per m... els teus atacs. Bueno simulacre de quelcom semblan a un atac.

De bon rotllo, quim.

MUNT BIKES ha dit...

abuelos tots.. tots! aprofiteu que de aqui a res a montar rodetes.. eh macus...

de bont rotllo eh per tots.. ajajajjjaja

quimontmany ha dit...

Precisament estava pensant, ja que em comença fallar l'equilibri, si provar la polsera miraculosa, o les rodetes que tenen a Munt Bikes.

per cert moltes entrades eliminades. hi ha gent que es passa?? hi ha gent que s'arronsa???

Xavi: que feies avui, ara mateix entrenant amb en Cancellara. els dilluns vam quedar que era dia de descans i més amb guerres com les d'ahir. que la temporada és molt llarga i hi han més dies que llonganisses.

postdata: no se si em faig pesat. intento fer caliu però si algú es molesta que ho digui. se que em llegiu, però no se que penseu, al igual que penseu que sóc un XUPON, però no m'ho dieu. Je je je :-)

apa-li a bambar que son dos dias.

a per cert. si us plau capo (vicenç): posa la sortida de diumenge a les 06:30 hores, mitja hora abans és un pecat.

a i ja que la frase agrada: de bon rotllo eh!!!!

quim