XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

divendres, 18 de desembre del 2009

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 20 DE DESEMBRE DE 2009

Quedem a les 7'30h. a l´Ateneu per sortir a les 8h.

La sortida serà la següent:

Arenys de Munt, Arenys de Mar, Tordera, Hostalrich, St. Feliu de Buixalleu, Coll d´en Orri, Breda, St. Celoni, Coll Sacreu, Arenys de Munt.

95km. 4h.

9 comentaris:

albertbañeres ha dit...

Ho sento nois! peró a harrivat la meva hora d'amagarme al llit... I es que per a mi, el fred i la bicicleta no son compatibles... Si ,si... nenaza i tot el que vulgueu peró jo em quedo al llit!

quimontmany ha dit...

Albert: No passa res. Mira son quasi les 10 i estic a casa tot i que volia sortir a les 8. Aquest fred només convida a lo que tu dius: quedar-te al llit. Així que ja som dues nenazas lloronas. Ara sortiré amb el solet i ben abrigadet. Demà també vull anar-hi però ja veure'm.

apa-li no triguis en aixecar-te.

a reveure.

fignon

quimontmany ha dit...

Hola a tots/es: Fot un fred que pela. Aquesta nit a glaçat a Arenys de Mar.Demà serà dur, molt dur, pel fred es clar. Lo assenyat seria no sortir de la línia de la costa.Avui he sortit amb el solet i igualment s'ha d'anar molt abrigat, però molt.

Ens veiem, suposo que demà si no se m'enganxen els llençols.

Esteu de sort: M'he quedat fora de la Quebrantahuesos, us hagués cilindrat a tots. Que mala suerrrrteeeee!!!!!!. :-D

a reveure.

The Shark-Fignon :-D

Daniperez ha dit...

jajajaj Quim jo demà tmbe vindreee ben abrigadet pro vincc jeje.

tmpoc fa tan de fredd lloronass!!!

quimontmany ha dit...

Hola a tots: avui sortida congelada. Per aclamació aquest matí s'ha decidit molt entenimentadament fer costa i no anar cap a la Sibèria. Feia temps que no anava amb la grupeta. He fet la sortida "al completo" i fins i tot una mica més. Veig que la cosa continua igual. Ja podem anar tranquils que sempre hi ha qui vol còrrer més ( Són el TAPATS). Però bé, només tiren piules i res més :-D. Els trons de metxa ja vindran d'aquí un temps.

Al final l'amic que m'havia d'acompanyar en l'afegitò, s'ha fet fonedís. Serà que ha estat abduït pels marcianitus????. :-(

Per cert, avui ens ha acompanyat en Feliu de Vallgorguina que s'ha comportat com un CAMPIÒ amb majúscules. A veure si vens més, com més serem més riurem.

Albert: A que si haguessis sabut que fèiem costa ens haguessis acompanyat ??? o aquesta fresca també és massa per a tu??? :-D

Postdata final: Us he vist a tots molt fluixets. DE BON ROTLLO EHHHH!!!!!

The Shark-Fignon.

Xavi ha dit...

Et demano disculpas per haver-me fós la veritat al final a estat un perdua de temps... i n'hauria tret més anant amb tu almeny hagués disfrutat una estona més.

albertbañeres ha dit...

Veig que els més assenyats no varen caure en el parany de fer-se els valents i replicar-me el missatge. Tret es clar, del nenet de Canet... veig que no creix... És de marica no sortir! Peró més marica és dir i no fer-ho...
Això de programar les sortides amb tanta antelació és una mica inconscient, amb els imprevistos no s'hi pot comptar.
Jo voto per la cerveseta el dijous i preparar la sortida del diumenge!

Daniperez ha dit...

si jo vaig sortirrr neneta de granollers jajaja, i ara tmbe ploven!

quimontmany ha dit...

Mira Dani, que ahir vas sortir és veritat, però que has sortit avui amb pluja no cola. Que tens la fama guanyada a pols. :-D

The Shark.

postdata: si aquest any no arribes primer a Santa Fe, has de fer com l'ex-entrenador del Mataró, tallar-te-la i fer-ta monja. :-D. (Va Albert fota-li problemes a aquest nenet)

apa-li a "disfrutar" que son dos dies.