XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

diumenge, 13 de desembre de 2009

SOPAR CCAM, DISSABTE 19 DE DESEMBRE

Benvolguts socis i sòcies del CCAM,

El proper dissabte 19 de desembre celebrarem el sopar del CCAM al TRICLINIUM. Per tal de poder facilitar el servei, us demanem que escolliu del menú següent un segon i les postres i apunteu la vostra tria en l'apartat de comentaris d'aquesta entrada:

1r plat (entrants)
Embotits ibèrics
Brandada de bacallà
Croquetes variades (pernil, pollastre, ceps)
Amanides variades
Paté casolà de nous

2n plat
Arròs a la cassola
Fideuada de peix
Cuixa de pularda amb salsa de ceps
Conill rostit amb bolets
Pollastre de pagès a la catalana
Bacallà a la llauna
Galta de vedella amb raïm
Cuixa d'ànec confitada amb peres i espàrrecs

Postres
Brownie de xocolata
Pastís de formatge amb mango
Pastís Massini
Crema de llimona
Profiteroles de nata amb xocolata
Gelat o xarrup

Pa, vi, aigua i cafès

Ja sabeu que el preu del sopar és de 20 €, que heu d'ingressar al compte del CCAM de Caixa Laietana abans del DIVENDRES 18 de desembre. Però si voleu algun altre plat, teniu la possibilitat de triar entre les alternatives següents (el suplement està apuntat entre parèntesis):

Garrinet (5€)
Entrecot (4€)
Peix al forn (orada, llobarro) (5€)
[ArbolNavidad[1].gif]

13 comentaris:

PRESI ha dit...

Només heu de triar el 2on plat.
Ja que ningú no es decideix, jo trio cuixa d'ànec.
Xavi!!! que els cries tu, els ànecs.

Pati ha dit...

Jo tambe, cuixa d'ànec

david ha dit...

Bueno, jo per no portar la contrària, em demano cuixeta d´ànec també!!!!

Alex ha dit...

L'Anna i jo (Alex) escollim també cuixa d'ànec

david ha dit...

Familia BRILLAS:

Una de bacallà i la Llauna i
Tres de Pollastre
Segons en Ricard, más vale pollo que polla.

Núria ha dit...

Per en Majó una dotzena de cuixes de pollastre, una cassola de fideuà... jajaja
Tot té pinta de ser tan bo, que no sabem què triar. Però bé, al final ens decantem per :
1 de bacallà a la llauna
1 de cuixa d'ànec

Sergi ha dit...

En xavi i jo tambe volem cuixa d'anec!! per no ser menys!!!

Francesc ha dit...

Doncs jo em decanto per la cuixa de pularda, només amb el nom té bona pinta

Pau Joseph ha dit...

¡¡¡ Bueno gent doncs la meva companya i jo agafarém cuixa d´anec!!! joder tantes cuixes al final només quedaran les ungles...

Per cert a ¿A QUINA HORA ES EL SOPAR? PAU JOSEPH..

PariciO ha dit...

JO AGAFARÈ EL BACALLÀ QUE M'HAN DIT QUE VAL MOLT BE PER A SOLDAR ELS OSSOS...

PROGRESSO ADECUADAMENT, AVUI JA HE AGAFAT EL COTXE I TOT ;-)

david ha dit...

El sopar és a les 22.00 hores, ok?

lluis ha dit...

la silvia vol cuia d´ anec i en lluis tambè,apa vagui bé!

Xavier Cuadrado ha dit...

eeeeiiii!!! aixi m'agrada!!! promocionant les meves cuixetes d'anec!
ara ressssssooo per a que siguin bones i us agradin! jeje!

salut!i fins el dis a la nit!