El proper dissabte 19 de desembre celebrarem el sopar del CCAM al TRICLINIUM. Per tal de poder facilitar el servei, us demanem que escolliu del menú següent un segon i les postres i apunteu la vostra tria en l'apartat de comentaris d'aquesta entrada:
1r plat (entrants)
Embotits ibèrics
Brandada de bacallà
Croquetes variades (pernil, pollastre, ceps)
Amanides variades
Paté casolà de nous
2n plat
Arròs a la cassola
Fideuada de peix
Cuixa de pularda amb salsa de ceps
Conill rostit amb bolets
Pollastre de pagès a la catalana
Bacallà a la llauna
Galta de vedella amb raïm
Cuixa d'ànec confitada amb peres i espàrrecs
Postres
Brownie de xocolata
Pastís de formatge amb mango
Pastís Massini
Crema de llimona
Profiteroles de nata amb xocolata
Gelat o xarrup
Pa, vi, aigua i cafès
Ja sabeu que el preu del sopar és de 20 €, que heu d'ingressar al compte del CCAM de Caixa Laietana abans del DIVENDRES 18 de desembre. Però si voleu algun altre plat, teniu la possibilitat de triar entre les alternatives següents (el suplement està apuntat entre parèntesis):
Garrinet (5€)
Entrecot (4€)
Peix al forn (orada, llobarro) (5€)
13 comentaris:
Només heu de triar el 2on plat.
Ja que ningú no es decideix, jo trio cuixa d'ànec.
Xavi!!! que els cries tu, els ànecs.
Jo tambe, cuixa d'ànec
Bueno, jo per no portar la contrària, em demano cuixeta d´ànec també!!!!
L'Anna i jo (Alex) escollim també cuixa d'ànec
Familia BRILLAS:
Una de bacallà i la Llauna i
Tres de Pollastre
Segons en Ricard, más vale pollo que polla.
Per en Majó una dotzena de cuixes de pollastre, una cassola de fideuà... jajaja
Tot té pinta de ser tan bo, que no sabem què triar. Però bé, al final ens decantem per :
1 de bacallà a la llauna
1 de cuixa d'ànec
En xavi i jo tambe volem cuixa d'anec!! per no ser menys!!!
Doncs jo em decanto per la cuixa de pularda, només amb el nom té bona pinta
¡¡¡ Bueno gent doncs la meva companya i jo agafarém cuixa d´anec!!! joder tantes cuixes al final només quedaran les ungles...
Per cert a ¿A QUINA HORA ES EL SOPAR? PAU JOSEPH..
JO AGAFARÈ EL BACALLÀ QUE M'HAN DIT QUE VAL MOLT BE PER A SOLDAR ELS OSSOS...
PROGRESSO ADECUADAMENT, AVUI JA HE AGAFAT EL COTXE I TOT ;-)
El sopar és a les 22.00 hores, ok?
la silvia vol cuia d´ anec i en lluis tambè,apa vagui bé!
eeeeiiii!!! aixi m'agrada!!! promocionant les meves cuixetes d'anec!
ara ressssssooo per a que siguin bones i us agradin! jeje!
salut!i fins el dis a la nit!
Publica un comentari a l'entrada