XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

diumenge, 1 de febrer del 2009

Cursa social a Calonge

Imatge del pilot durant la cursa
Instans avans de començar la cursa

Albert Banyeres, David pruna, J.C.Medina, Toni Cruz i en Josep Patiño


L'Esprinter de l'equip en Sergi Sales, acompanyat de dos cracks

Xavi Novell i en Codi Elit del Viveros.



Josep Patiño recollint el trofeu com a primer senior




En David que a finalitzat 5 Master-30 recollint el trofeu den Sergi Sales 3
Master-30.

Avui gran cursa de l'equip senior-master-30, a la línia de sortida vuit components del c.c. arenys de munt-munt bikes. Cinc dells debutaven avui amb els colors del nostre club, En Sergi Sales, Francesc Grau i en Xavi Xampeny tots tres de St. Celoni, en J.C.Medina de Viladecans i l'Albert Banyeres per tots ja coneguts i val a dir que s'han fet notar durant tota la cursa.
La participació avui rondava el centenar, com a favorits els de sempre, Jaume Morales, Antoni Miguel, Stephane Roger i un llarg etc, a les nostres files no anem coixos ja que tenim un dels millors esprinters estatals, despres d'un any inactiu aquest any a decidit reempedre la competió, parlem den Sergi Sales, cal destacar el seu tercer lloc al campionat d'Espanya del 2005, tambe va guanyar la xallenge catalana senior master-30 i guanyador d'una etapa a la Volta Espanya master 2006 i un llarg etc de victories.
Pero els corredors avui contaven amb dos invitats de pedra, el vent que en certs moments a ocasionat molts nervis i la pluja que en molts moments a estat intensa i dificultava la visio en cursa hi ha provocat alguna caiguda sense consequencies greus. Pel que fa a el recorregut, 108 km, completament plans sense cap dificultat montanyosa.
De sortida, ritme intens, nombrosos intens d'escapada, sempre amb algun membre de l'equip a l'escapada, pero no a sigut fins el quilmetre cuaranta que no s'ha produit l'escapada del dia amb uns dotze corredors, per sort el c.c. arenys de munt-munt bikes i estava representat per en Juan Carlos Medina, si ha pogut cola, es un gat vell, de segur que aquest any ens sorpendra amb alguna victoria, per redera el pilot ha anat a tirons, amb intens d'escapada que no anaven enlloc.
Ja de cara a meta descontrol per part de l'organització, ja que la mala sort a fet una mala pasada als escapats hi ha desviat part dells a un quilomtre de la meta, dos corredors de la zona han seguit el camí bo, hi han conseguit arriba davant del gran grup, una pena ja que en Medina podia haver optat als llocs d'honor. L'esprint del gran grup un altre cop accidentat caiguda a poc menys de 2 km, per sort cap afectat de l'equip, en Sergi a fet un gran esprint i ha aconseguit entra en segona posició del pilot i tercer master, cal destacar en David Pruna avui 12 de la cursa i cinqué master, va aprenent molt ràpid l'ofici. La resta de components han entrat dins del gran grup amb el mateix temps que en Sergi, en Medina a causa de l'error no a pogut entra en el mateix temps, es mereixia molt mes. En el seguent link trobareu la classificació completa:
Fins la setmana que be, l'equip es desplaçara fins la Bisbal d'Emporda, més guerra. Salut i força.


1 comentari:

PRESI ha dit...

MOLT Bé NOIS.Veig que no us fa por res. Encara que plogui un XIC.
Felicitats.