XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

divendres, 28 de febrer del 2014

ABR 2014 - 5enà ETAPA

Avui etapa marató 83km i 1600m, la més llarga de la cursa.



Cada cop pesen més les cames, però nosaltres a les 10h, els quatre integrants del ccarenysdemunt erem a la linea de sortida, al box 2, derrere els pros, els quatre integrants del ccarenysdemunt.
Sortida, i tots cap apagar foc, tots estem cansats però a la sortida no ho sembla.
Després de planejar uns quilometres deseguida ens hem trobat la primera pujada, poc ciclable i l'últim  tram a peu amb la bici a coll.
Havent coronat aquest port, cap a la coneguda baixada del "reventón", moltes pedres i mols bikers desenfrenats que encara la feien més complicada, finalitzant a una zona plana on hem hagut de rodar durant uns 10km a alta velocitat.
A partir d'aquest punt hem anat enllaçant pujades i baixades, entre corriols i pistes, durant uns 35km per arribar a les últimes baixades que ens han deixat a prop de Còrdoba, on hi hem arribat repetint el mateix tram d'ahir.

En David i en Martí han entrat en 17ena posició, ja començem a patir les conseqüències de l'esgotament, en David després de l'etapa va haver de reparar unes quantes bicis.
En Xavi i en Melcior han entrat en 27ena posició, l' intenció d'en Xavi és acabar, després de la mala sort dels primers dies.

                                  En Xavi baixant per el "reventón"

2 comentaris:

Martí ha dit...

Quina mala llet que corre per aquest món! La cinquena etapa i us la posen de 83 quilòmetres!
L’any vinent muntarem la Arenys de Munt Bike Race i “se van a enterar”. Si Ells us han fet baixar pel “reventón” nosaltres els farem pujar pel dinosaure 400 vegades fins que rebentin. A més estan aBusant de vosaltres, us fan passar per terrenys enfangats expressaMent perquè en David per la tArda hagi d’arreglar bicicletes i els altres participants fan sessió de bany i massatge. Això és molt injust. No saben però que vosaltres quatre sou d’una pasTa especial i no hi ha res que us aturi. Esteu fets unes autèntiques màquInes. Endavant i gaaaas.

Unknown ha dit...

Sou molt grans! Enhorabona a tots 4. I felicitats també per les cròniques, sensacionals!