XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

diumenge, 26 de juny del 2011

PUJADA A ANDORRA 2011



El proper dissabte dia 9 de juliol el Club Ciclista Arenys de Munt organitza la ja mítica i tradicional pujada a Andorra.

Sortirem com cada any a les 5.00h desde el pavelló d´Arenys de Munt (l´Antic) i la ruta que seguirem serà la mateixa de cada any: Collsacreu - Hostalrich - Anglès - Olot - Coll de Canes - Ripoll - Ribes de Freser - Collada de Tossa - La Molina - La Seu d´Urgell - Andorra !! Distància de uns 250 km.

Aquest any també tindrem una furgoneta d´assistència durant tot el viatge que estarà plena de beguda fresca, fruita i quelcom que necessiteu pujar. Tothom ha de portar una bossa per dutxar-se a Andorra i canviar-se i el seu esmorzar, ja que arribats al Coll de Canes pararem a esmorzar. Hem d´intentar ser una mica autosuficients amb la mecànica i alimentació.

Al poble de la Molina ens aturarem a dinar i quan arribem a Andorra ens podrem dutxar al pavelló on també ens estarà esperant l´autocar per iniciar el retorn a casa!

Per una qüestió ben llògica de logística, les places estàn limitades al nombre de places que tingui l´autocar. Suposem que seran unes 50, però ja ho confirmarem.

El cost de la sortida és de 65 euros els socis i de 70 els no-socis. Aquest preu inclou l´avituallament de líquids, fruita i demés que porti la furgoneta, el lloguer de la furgoneta, el dinar a la Molina i l´autocar de retorn a Arenys de Munt.

La plaça quedarà reservada quan s´hagi fet l´ingrés al compte corrent del Club Ciclista que té a la Caixa Laietana i sobretot indicant el seu NOM.