XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

divendres, 24 de setembre de 2010

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 26 DE SETEMBRE DE 2010


Quedem a l´Ateneu a les 7h. per sortir a les 7´30h.

"Ruta A":

Arenys de Munt, Arenys de Mar, Malgrat, Tordera, Hostalrich, Maçanet, Vidreres, El Tunel, Lloret, Blanes, Malgrat, St, Pol, St. Cebrià, St. Iscle, Arenys de Munt. Cerveseta al "Pavello".

110.km. 4h. aprx.

NOTA: S´Acavat la temporada. Sortida tranquila. O no?...

"Ruta B":

Arenys de Munt, Arenys de Mar, Malgrat, Blanes, lloret, Blanes, Malgrat, St. Pol, St. Cebria, St. Iscle, Arenys de Munt.

75km. 3h. aprx. Ritme tranquil.

6 comentaris:

quimontmany ha dit...

Hola: Albert, ets lo puto crack. T'ho mereixes i molt. felicitats.

en lo de ritme tranquil O NO, serà seguríssim NO. Hi ha gent que diu públicament i en veu alta que no saben anar tranquils.Doncs per aquests l'horari de la ruta: 3 hores. Pels que si saben anar a ritme assequible i saludable: 4 hores. :-)

salut!!!!!!!

a veure si us animeu a comentar. si no ho feu, cada vegada seré més punyent i directe. :-)

albert galicia ha dit...

Gràcies Quim, la veritat és que tots i totes (l'Emma es va endur el primer de fèmines) els de la grupeta ho van fer de "collons". El Germán també que encara que anava de furtiu em va passar a l'últim "suspir"...
Parlant de la sortida del diumenge, a veure si de debó hi ha tranquil·litat.

gremlin dolent ha dit...

Una meeeeeeeerde....A tope.

quimontmany ha dit...

Joan: no m'ho crec. Ara, dijous que vaig pujar al pollastre darrere teu i després darrere en German, et tinc que dir que no hi ha color. Evidentment tu anaves però que molt més ràpid que ell.
Veig gent molt acabada. Ara tindrien una bona època per descansar, allà ells. :-)

quimontmany ha dit...

Je, je je.
4 hores??? Jo que he arribat "al pilot de cua", he tardat 2:56:24 per fer els 91 Km a 31 Km/h.
Je, je je.

En primer lloc: estic molt content d'haver tornat a sortir amb el grup. Feia quasi 3 mesos que no ho feia.

D'entrada En Nibali ( Ho pilleu: en "Vinzenzo", àlies també "No pares sigue sigue" ha marcat un ritmillo per tal de que la fiesta no decaiga. Això fins arribar a un dels seus terrenys preferits de baixades mullades. Allà ha encès la metxa i ja sense treva fins al pavelló.
Entre mig, el nou fitxatge de l'any, en Jose ( El corb) anava com una gota malaia, torturant el grup a les pujades, total per res ja que finalment sempre es quedava ( vagi per davant que anava en mountain bike mentre espera el que serà el nostre poltre de tortura, la seva flamant nova trek.
Ens ha enganxat el "wuapu més wuapu de tots els wuapus" que deia que venia sense ganes i sort d'això que si no no se que hagés passat. Ha fotut un ritme que el grup que amb ell anàvem, queiem com pomes podrides de l'arbre. Només els meus companys d'edat Albert i Joan han aguantat aquest ritme trepidant.

Per cert, els cinquentons del grup ens estem plantejant molt seriosament no entrar més al relleu. Anirem sempre XUPANT, per tal d'equilibrar forces de cara als moments decisius.

I res més, només dir que tinc una empanada mental que no m'aclaro. Estem acabant la temporada 2010 o ja ha començat la 2011. M'ho podeu aclarir??

a reveure.

Quimet

gremlin dolent ha dit...

Hola a tots. Quim la cronica de la sortida es perfecta feliçitats.En cuan a la temporada estem amb temps de CLASICAS........O NO........com magrada!