XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dimarts, 3 de novembre del 2009

DISSABTE 7 DE NOVEMBRE:


Sortirem a les 8 puntuals de l'Ateneu.
La ruta: Arenys de Munt, Tordera, Mas Altava, Maçanet, "Repetxo de Massanes", Hostalric, Tordera " ruta dels cementiris", Palafolls, Calella i Arenys de Munt. Ruta apte per a gent valenta, amb terreny per emboscades...peligruuuuuuuuu!!!!!!!!

10 comentaris:

david ha dit...

A l´ataque!!!!
No hi ha perdó per ningú!!!
A veure qui és el més JUDES de tots!!!!!

quimontmany ha dit...

hola david: no he vingut amb vosaltres, déu me'n guard, però penso que tens bastans números de la rifa per haver estat el més JUDES de tots!!!!.

m'equivoco???? ja m'ho diràs.

apa-li david que la temporada 2010 s'acosta i t'has de preparar a consciència

quim.

Unknown ha dit...

Algú sap com estan tan l'Alejandro com n'Aparici?

Desitjo que l'Alejandro no sigui res més que el cop, apart de la bici. I espero veure n'Aparici recuperat ben aviat.

Podem estar contents que, malgrat semblar que en un principi podia ser més fotut, no ha tingut la gravetat que se suposava.

Potser aquests moments ens serveixin per reflexionar. No cal acollonir-se, només sí està emetent i ben concentrat. Anar amb grup té aquests inconvenients, malgrat això segur que d'ara en endavant la responsabilitat per la salut de tots plegats ens pesarà més i vetllarem pel grup i els altres tots plegats.

No sé si la Maria José (Txus) llegirà aquesta pàgina, si ho fas, moltes gràcies pel teu ajut. És un goig veure gent sempre disposa a ajudar els altres. Molta sort!!!!

Desitjo una ràpida recuperació a tots dos.

Ens veiem dissabte que ve.
Salut

RICART ha dit...

Hola amics, com ja sabeu molts, avui la grupeta de dissabte hem patit un ensurt on l'Alejandro i en David Parico han estat els afectats, només informar a tots que en David a patit trencadura de clavicula i l'Alendro està com un prèssec madur, però no s'ha trencat res, només està molt dolorit,
Moltes gràcies a la Maria José (Txus) per tot i tots els que esteu trucan preguntant per l'estat d'aquests companys.

quimontmany ha dit...

desitjo una ràpida recuperació a l'Alejandro i en Paricio. Caure és sempre fotut i més si et fas mal.

apa-li companys ànims i a recuperar-se aviat. la bici té com a pega aquestes coses.

quim.

Xavier Cuadrado ha dit...

Anims ALEJANDRO i DAVID!!!!! espero que us recupereu ben aviat per poder tornar a sortir tots junts!!!

Em sap molt greu el que a passat en aquesta sortida d'avui, espero i desitjo que no torni a passar mes i que ningu prengui mal!!


salut a tots companys!

Alejandro ha dit...

bueno Sres.Estando en la pancha de mi mamá,un día se tragó un chicle, se ve que yo lo asimilé para mi organismo y sin saberlo ahora creo que soy mitad carne y mitad goma,porque despues de la Santa Castaña, hoy he amanecido solo un poquito dolorido, osea que para lo que podía haber sido, al final no es nada.
Solo agradecer a todos, tanto los que estuvieron como los que no,el calor y el apoyo mostrado.
He podido comprobar que he ido a "caer" en el mejor club del mundo.CC ARENYS DE MUNT...
G R A C I A S A T O D O S

PariciO ha dit...

Parte de guerra desde la infermeria: res que no pugui explicar als nets, tan malament no tenim que estar el justiciero i jo per haguer-nos trobat a la fira mitjaval. La veritat es que despres de sortir de l'hospital amb la clavicula trencada, a la tarda hi he tornat i m'han trobat el canell esquerra esquerdat i esguinç al peu dret. Si algu em trepitja el peu esquerra llavors no em quedara cap extremitat en bon estat ;-).
Valgui aquest dissabte per a prendre nota. Ara a mirar endevant, a soldar ossos com un boig i a tornar-hi que no ha estat res.Gracies de tot cor per les moltes trucades d'anim que estic rebent, sabeu que soc dels que miran endevant i dels que allo que te solucio no mereix preocupacio, us recomano que introduiu la meva filosofia "zen" dins les vostres vides i que no deixeu mai de somriure ni tan sols quan tingueu la clavicula trencada i la bici k.o. i aparcada 2 mesos .
Enteniment, positivitat i responsabilitat per a tots, ens veurem aviat companys !!!

D.PariciO

Llorenç ha dit...

Hola a l'Alejandro i en Aparici os desitjo una ràpida recuperació a tots dos,i me encomano ala teva filosofia ZEN,Aparici.Molta salut per tots.

albert galicia ha dit...

Bé nois, sembla que ho podeu explicar i amb prou sentit de l'humor... i això és molt de guanyat perquè tot i els "ossos" trencats i magulladures vàries, aviat tornareu a "fotre canya" per la carretera.
Quan m'ho van explicar no m'ho podia creure i una esgarrifança em va recórrer tot el cos. En fi, David i Alejandro, ànims i penseu que un descans d'aquests encara us farà més temibles...

Salutacions, Albert