XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dimecres, 29 de juliol del 2009


VIATGE CICLOTURISTA FAMILIAR AL CANAL DU MIDI (FRANÇA) I VOLTANTS, 18 AL 24 DE JULIOL DE 2009

La família del Pare Noël hem anat aquests dies a recórrer el Canal du Midi i els seus voltants, des de Toulouse fins a Narbonne. Uns 240 km del propi Canal, el total del viatge han estat de 516 km, en 6 etapes i mitja, amb un desnivell acumulat de 1908 m. Evidentment, cap proesa des del punt de vista ciclista, pero per a nosaltres ha estat una nova experiéncia enriquidora, després de l’estància a Alemanya i Dinamarca de ara fa just un any.
A diferéncia dels Canals de Castella i del Canal Imperial de Aragón, que ja haviem recorregut previament, el Canal du Midi és un canal que manté la seva activitat, actualment exclusivament de navegació de lleure, pero va estar obert a la navegació comercial fins als anys 1970.
Les lleres del Canal, en el seu temps utilitzades com a camí de sirga, són actualment un marc ideal per la pràctica del cicloturisme, i així ho demostra la quantitat de famílies centreeuropées que hem trobat recorrent-lo.
Nosaltres, per tal de donar una mica de varietat al recorregut, hem aprofitat el mateix per visitar indrets una mica més allunats de la llera del Canal, el qual comportava també fer una mica de pujades, més feixugues doncs les temperatures no baixaven de 32ºC, i les alforjes (i el remolc Bob-Trailer que arrosegava en Marc) pesen ho seu.
De totes formes, una experiéncia enriquidora, com tots els viatges amb alforjes, i des d’aquesta plana web, volem animar a altres famílies a fer el mateix.
Estem a la vostra disposició.
Com li vaig dir uns dies abans de sortir al Vicenç Rebollo, ‘vamos a llevar los colores de nuestro club allende nuestras fronteras’.

Pare Noël i família

1 comentari:

PRESI ha dit...

FELICITATS FAMÍLIA NOEL!!!No sabia que ja havieu fet el viatge.
M'ha agradat molt trobar la vostre crònica, a veure si us animeu a fer-ne més.(A en Marc, aviat li haureu de fer portar un carretó de sacs de portland, perquè no s'escapi.)
Crec que amb les cròniques es dona més vida i prestigi al bloc del club,que no amb les rutinaries sortides de cap de setmana.