XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dissabte, 26 de desembre del 2015

LLICÈNCIES FEDERACIÓ CATALANA 2018

Estimats socis,
Com tots molt bé sabeu per circular en bicicleta, cal tenir la llicència federativa per estar cobert durant tota la temporada, de qualsevol incident. El club s'en encarregarà de tots els tràmits.

Aquest any hi ha uns petits canvis a nivell de preus i apartats legislatius.Es poden treure dos tipus de llicència.

1r pas, escollir.

A- LLICÈNCIA ESPORTIVA DE L'UNIÓ CICLISTA INTERNACIONAL ( UCI / RFEC ) Hauran de tramitar-la tots els ciclistes que vulguin participar en competicions, marxes esportives i cicloturistes del calendari UCI / RFEC. La llicencia esportiva UCI habilita al titular a participar en proves del calendari oficial de la UCI, RFEC i FCC. És obligatòria per a les categories de competició a partir de 15 anys. És optativa per a les categories d'iniciació (fins a Infantil). El preu de la llicència esportiva UCI/RFEC incorpora la taxa a favor de la Real Federación Española de Ciclismo.

Preu 112€.*

*Per la competitiva el preu depenendrà de la categoria i s'ha d'adjuntar revisió mèdica.


B- LLICÈNCIA D’ACTIVITAT FISICA DE LA FEDERACIO CATALANA ( FCC )
Llicència Catalana de Cicloturisme (FCC) Aquesta llicència és d'àmbit català i està adreçada a la pràctica del ciclisme de lleure, ja sigui en proves organitzades o sortides de club i individuals. Adreçada als ciclistes que prenen part a les marxes esportives i cicloturistes de carretera, pedalades de BTT i. La llicencia d’activitat física FCC habilita al titular a participar en proves del calendari open de marxes esportives i cicloturistes, pedalades de BTT i proves open de competició del  calendari FCC.

Preu 97€.

C-CARNET CICLISTA
Asseguranca de responsabilitat cívil i defunció, però no serveix per cap tipus de cursa ni competició.

Preu 25€.

** Es obligatori la presentació d’ un Certificat mèdic d’aptitud esportiva per: - Les noves llicències de categoria Infantil, Cadet, Júnior, S’23, Elit i Màster - Les llicències renovades de categoria Infantil, Cadet, Júnior, S’23, Elit, Màster i que no hagin presentat el certificat d’aptitud esportiva durant el 2015 
 *** Les llicències Cicloturistes que adjuntin un Certificat mèdic d’aptitud esportiva portaran una indicació “CT Open Esport” que les homologarà per participar a les proves de carretera Open 15 + (Socials ), Open 17+ i de BTT Open Territorial.

2n pas, Descargeu aquest formulari l'imprimiu-lo, ompliu-lo i feu-lo arribar al club. Adjunteu una fotocòpia del DNI.
3r pas, ingresseu el diners al compte del club.

Número de compte del club (Banc de Sabadell):
0081-5357-37-0001058210


EL PRIMER TERMINI DE PAGAMENT SERÀ EL DIA 8 DE GENER.
I EL SEGON, EL DIA 22 DE GENER.
DEPENENT DEL PAGAMENT TINDREU ABANS LA LLICÈNCIA.