XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dimarts, 25 de febrer del 2014

ABR 2014 - 3a Etapa

La tercera etapa començava i acabava a Andújar, 73km i 1900m.
El recorregut de l'etapa d'avui ha estat genial, tot i trobar força fang, 100% btt.
El dia ha començat enboirat però deseguida ha sortit el sol.




Hem sortit ràpid, per variar. El primer tram ha estat per una zona ondulada,de petites pujades i baixades, per ells anomenada "colinas", on anavem travessant diversos rierols. Els primers 20 km han passat molt ràpid i ens han conduït al peu del primer port, per una pista de 12 km de pujada que en el seu últim tram es transformaria en corriol. Des d'aqui dalt podíem veure tota la vall i el pantà de Marmolejo, grans vistes!
Apartar d'aqui ha començat el millor tram del dia, corriols tècnics, pedres, fang, bassals...molt divertits, enllaçats per fortes pujades.
Hem arribat al Santuari de la virgen de la cabeza, des del qual hem baixat per un llarg GR, plè d'esglaons naturals. Les nostres forçes ja començaven a justejar, però ha estat genial.
Ja només ens quedava un dur repetxonet de 3 km, que ens ha conduït a l'última baixada, per arribar a la linea d'arribada.

En David i en Martí, han arribat en 15 ena posició de Màster 30, tot i les dificultats amb les mecàniques de les bicis.
En Xavi i en Melcior, han arribat en 27 ena posició, en Xavi continua amb la mala sort, avui ha hagut de fer mitja etapa amb plat gran, per fallada del desviador i enganxades de cadena. A veure si demà es destapen d'uns vegada i els ho surt una bona etapa.


               Les pobres bicis estan patint les conseqüències de la gran quantitat de fang.

Demà més!


1 comentari:

Martí ha dit...

Pel què expliqueu el ritme de la cursa ha de sEr bestial !!! Tots quatre esteu demostrant que ja esteu a dins de l’elit mundial del BTT. Ara a més de ser uns cracs del ciclisme, ja sou també, gràcies a les vostres aparicions televisives, en uns cracs mediàtics. MolTs ànims i un últim eSforç que això ja ho teniu mig fet i si continueu així deixareu empremta del vostre pas per Andalusia. Quan pedaleu penseu en l’Úrsula i els plats que us prepara a l’arribada, segur que us ajuda a arribar més aviat a la meta. Això vostre és tot un autèntic equip de competició, amb cuinera i tot, si senyor. Com diuen per aquí baix: Que no farrrrte de ná !