XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

diumenge, 26 d’agost del 2012

CRÒNICA VOLTA A OSOR NONSTOP



Aquest dissabte a les 7 h del matí érem sis socis del club disposats a fer la tradicional sortida del dissabte. L'objectiu: Volta a Osor.
Ja sé que normalment no es fa mai cap crònica de la sortida, cosa que no hauria de ser així, però tots tenim prou feina.
El motiu d'aquesta crònica es posar de manifest l'èxit i la germanor de la sortida d'ahir, la ruta no era res d'especial però és una ruta molt maca,  i busquem un xic de fresca.
Vam sortir d'Arenys de Munt a les 7.05 h, horari president. Vam recollir els companys d'Arenys i som-hi! A la sortida ja vam poder veure el genial estat de forma d'en Xavi Rocko, va sortir a rebentar-ho tot. Entre en Melcior i Xavi C., que van acabar d'odobar el tram de Cal Coix, ens vam plantar a Santa Coloma ben d'hora.
Durant el tram fins a Anglès, tots vam anar fent relleus, sense que ningú s'amagués, i amb poc temps per parlar. Vam omplir aigua, i cap amunt.
Pujada a ritme fins a Sant Hilari, on vam poder comprovar que a en David el descans li ha provat. Tots derrere seu, més o menys distanciats.
A Sant Hilari, una merescuda coca-cola i algún tros de coca, i cap avall que el sol ja apreta. Una colla de triatletes sen's va possar pel mig i alguna apretadeta vam haver de fer per arribar a Breda. Hem de deixar el llistó del club ben alt.
Ens vam treure de sobre el tram més pesat, fina a Sant Celoni, a bon ritme i tots agrupats. I de Sant Celoni fins a Collsacreu, pacte de cavallers i arribada de germanor, tot i que en Sergi ens va ensenyar que la seva posada apunt ja comença a carburar.
En fi, bona sortida, amb gran bon rotllo i molt bon ritme, sortida en què tots vam gaudir d'un matí de ciclisme.
Resultat 139 Qm, 1560 m, 4.32 h, Felicitats a tots.


I DIUMENGE SORTIDA BTT.


I el diumengue per acabar el cap de setmana una sortideta de btt, per comprovar l'estat dels nostres senders. Esperem que aviat plogui.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Aquest Dissabte vaig disfrutar de valent amb la sortida de carretera amb els companys del club, la carretera D'osor es preciosa apart de molt trànquila i dona gust poder pedalar per allà.

En tot moment el ritme de la sortida va ser força elevat, els companys que participareu a la volta a la Cerdanya esteu afinant la forma i estic segur que fareu un paperàs.

Com sempre el bon rotllo va regnar durant tota la sortida.

Així que moltes gràcies companys per la companyia i fins Dissabte que bè.

"MCT"-Pedals a Gass ha dit...

Companys, ahir, mooolt de gasss, el nivell setmana rere setmana puja i exigeix donar el millor de cadascú. Malgrat tot i passar alguns moments dificils esportivament parlant, el bon rotllo de la grupeta fa que aquestes pallisses creïn adicció i es facin fàcilment "suportables".. ;-)

Xavier Cuadrado ha dit...

Donç si si!!! sortideda molt guapa, bon rotllo,bon ritme,i tot genial!

En pruna com sempre fent de les seves pujant-se per les aceres i adelantant la grupeta,o picanse amb qualsevol cosa que se li posi al davant! es un crack!!

En Martí com sempre amb un nivell altisim,el tiu quan s'ha d'anar fent relleus hi va! i quan s'ha d'apretar i fer mal també esta alla foten tota la carn a la brasa!! Martí com ho fas per estar sempre tan fort?

En rocko o "minipruna" o "rambo" etc.. de sortida ja es posa a 35k/h i vinga nemi el repetxo de sant pol ja es va quedar sol amb en pruna i acavabem de començar!!!
pero rockoooooooo on vaaaass!!!
animal!! es veu que porta una caixa de trons i en qualsevol moment va tiran bombardaços per aquí i per alla!! en fi... una bestiaa!!

En Melcior el tiu va fent i no vegis com va i com tira!! ell sempre esta alla! es l'home que no s'en perd ni una! es l'home del saaac!! jajaja!! un fenomen!!

En Sergi Marcos es un TDI en pur estat pero ara es TURBO a mes!! pujant a osor varem posar un ritme suau, i el tiu al km 18 va cambiar el ritme i es va posar a tirar i anavem atrapan a ciclistes i vem acabar a sant hilari a 30 i algo!!! a fondo!!

Enfi....va estar molt guapa la sortida!

salut!!