XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

diumenge, 11 de desembre del 2011

DIUMENGE 18 SORTIDA GASTRONÒMICA AMB BTT

Aquest diumenge, 18 de desembre, farem una sortida diferent:


Com ja és tradicional en el CCAM el darrer diumenge de desembre abans de Nadal, farem la sortida gastronòmica en BTT. Ens trobarem a les 8 del matí a la Font i acabarem dinant a Sant Martí de Montnegre. L’ordre del dia serà el següent:


8.00. Punt de trobada a la Font i sortida
Seguidament, ens enfilarem per Can Sala, baixarem pels Gossos i pujarem pel Dragon Khaan (primer punt de mesurament de les forces!). Qui pugi el Dragon Khaan sense posar el peu a terra es guanyarà un premi que serà lliurat a l’hora de dinar. Tot seguit, esmorzar a can Martri, a Sant Cebrià. Després d’esmorzar i amb l’estómac ben ple, farem un Cubata i pujarem a la torre del foc. De baixada, anirem a presentar la tradicional ofrena al pessebre del club (i si algú s’anima a fer-ne un, l’hi afegirem), i acabarem la volta al restaurant de Sant Martí de Montnegre, on dinarem juntament amb els familiars que s’hagin engrescat a pujar aproximadament a la 1.30 de la tarda.


Els que no pugin amb bici i vulgueu anar a veure el pessebre, a les 10 del matí a l’eixample. Feu-ho saber a través d’un comentari al bloc. Farem una caminada des del restaurant de Sant Martí fins al punt on hi ha el pessebre i després baixarem per ser a taula a l’hora de dinar.


Els interessats a venir a dinar a Sant Martí cal que confirmeu la vostra assistència dimecres 14 com a molt tard. Feu la vostra reserva a través del bloc del CCAM. Gràcies.

La difícil ascensió del Dragon Khaan

10 comentaris:

Jordi Roig ha dit...

Jo no em vull perdre la mítica sortida del RANKING...aquesta sortida té 14 anys d´història...som pocs esl que quedem de la primera vegada,però un dels pioners va ser el meu estimat Martí Anglas...si voleu saber per que s´anomenava així...aquest diumenge li pregunteu al presi..es una historia maca dels nostres inicis en el món del mountain

PRESI ha dit...

Com passen els anys.
Eh, Jordi.

RUT ha dit...

Ah!!, per cert de moment a Sant Martí demano taula per família Anglas i família Roig.
Si ve algú més apunteu-vos.

Alex ha dit...

Confirmo assistència 4 (Alex, Anna, Gerard i Ivet)

Jordi Roig ha dit...

Si Martí els anys passen que et cages..per cert vindrè sól

Tendo ha dit...

jo tampoc hi faltare,ja som 1 mes.

Pau Joseph ha dit...

Jo no he fet mai el dragoncan i em faria il.lusió i a Sant Marti també estaria guay.. Conteu amb mi pel dinar...

Unknown ha dit...

Jo en Principi tambè Vindrè.

Salut !!

Santi Roig ha dit...

EI! també compteu amb mi!

Santi Roig ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.