XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dilluns, 3 d’octubre de 2011

Challenge Maresme 2011Aquest any i com ja acostuma a ser tradicional, 3 socis del nostre club han près part a la prestigiosa prova!!! És d´admirar que tant en Josep Sellés, com en Carles Mitjà com en Toni s´atraveixin amb una cursa tant i tant dura.

Tant en Carles com en Toni, s´han atrevit a fer les tres modalitats: 3,8 km nadant a mar obert, 180 km de bici per la N-II, i desprès com qui no vol la cosa una marató; 42,2 km corrents !!! En Pep ha fet la prova per equip i ha fet la part de ciclisme.

Hem de felicitar-los a tots només per participar en una prova tant dura i de nivell internacional, aquí el premi és acabar i a més dignament, penseu que l´admiració que us tenim és molt gran !!!

4 comentaris:

PRESI ha dit...

Felicitats campions!!!!!!, esteu fets uns cracks.
Una forta abraçada a tots tres.

Alejandro ha dit...

hay que tener mucha moral para presentarse a esa prueba,mis respetos para los tres

SELLES ha dit...

Informació no es del tot correcta explico.
En Carles Mitja es el que va fer tot el recorregut 3.800 natació 180 bici i 42 km Marathon
Jo vaig fer la prova de relleus mix amb la Nila Aranyó nedan i en Jordi Galvez fen la Marathon. La recompensa del esforç a estat el 2º lloc de la categoria relleus mix.
En Toni no ha participat aquest any pero no ha estat parat ha fet la mitja Marathon de Sant Cugat.
La meva felicitació a en Carles que ha acabat la proba fent un molt bon temps tenint en comte que la setmana abans avia participat en la Matagalls Montserrat, que per fer ho mes dur va anar D’arenys de Mar a Collformic corrents.

Anar per la NII Calella Montgat sense cotxes ni camaforts ua experiència única.
Donar desde aquí les gracies a tots per els crits d’ànim que vaig rebre durant tot el recorregut això dona mes força que dues barretes energètiques.

david ha dit...

Pep, ets un crack. Enhorabona !!!!!!
Sembla mentida, però a tú els anys encara et respecten prou bé.