XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dimecres, 21 de setembre del 2011

Crònica XVII Volta a la Cerdanya










Roger i Melcior














Sergi i Jordi








Aquesta edició, l´objectiu era El Canigó; es repetia la prova de fa 5 anys ja que per culpa de les males condicions metereològiques, es va suspendre. Aquest cop 7 socis del Club prenien part en la prova.


Inicialment, el repte era aparentment dur, molt dur i la veritat és que no va decebre gens ni mica; El primer dia el temps ens va respectar i vam gaudir d´una jornada ben calorosa. Vam tenir que completar 130 quilòmetres pujant al cim del Canigó (Pla Guillem) a 2.300 metres d´alçada i fer tres ports més de muntanya fins arribar als 4.434 metres de desnivell positiu acumulats !!!!!!

L´andemà, el dia es va aixecar ben diferent; pluja i fred que sumat a la pallissa del dia anterior, et produïa una sensació molt dolenta, però a la que vam sortir tots els mals van desaparèixer encara no ser com i gas a la burra. Durant tot la segona etapa hem de reconèixes que la pluja ens va respectar i només ho feia feblement, això si, quan arribaves als cims quedaves invaït per la boira i complicava i molt la correcta orientació. Aquesta etapa va ser menys dura ja que vam realitzar 55 quilòmetres amb 1.600 metres de desnivell.


Hem de remarcar que tots els 7 socis participants es van comportar com autèntics herois i van finalitzar la Volta:


13 posició: Sergi Marcos i Jordi Comajuan amb un temps de 14h 14m 08s

6 posició: Melcior Ùbeda i Roger Vilanova amb una temps de 13h 03m 44s

1 posició: Martí Anglas i David Pruna amb un temps de 11h 40m 36s


A nivell personal només puc agraïr a tot aquest grup d´amics que vam crear un ambient ben especial i bonic, igual que cada edició de la Volta a la Cerdanya i que van fer un paper només apte per homes de veritat, felicitats!!!

Estic molt i molt content per la primera posició aconseguida amb en Martí; ja que només els 2 sabem del que vam arribar a patir per fer-ho, durant aquestes 11 hores i 40 minuts pedalant a un ritme ben alt ens van passar moltes coses; punxades, desorientació, vaques que quasi t´atropellen, carreres amb remats de xais, conillets, tocar cables elèctrics sota la pluja, gossos que et visiten amb cara de gana, el senyor del mazo que rondava per una pujada, nervis,... I una infinitat de coses que si no saps el que és una aventura d´aquest calibre, costa d´imaginar.

Tinc un record tant gran d´aquesta edició que per molt que passin els dies i que pedali, continuarà ben dintre meu; aconseguir aquestes fites no és gens fàcil. Gràcies a tots!!













6 comentaris:

MUNT BIKES ha dit...

felicitats a tots

"MCT"-Pedals a Gass ha dit...

Moooltes felcitats, gran victòria si senyor!! bons moments els que hem passat plegats, esperem tenir-ne molts més!

Roger ha dit...

Martí i David, un cop més, la meva més sincera enhorabona. Us ho mereixeu, i ens sou de gran exemple als mortals que us seguim darrere :-)

http://www.youtube.com/watch?v=jnkALkUS0oU

Felicitar al altres tres companys del club: Jordi i Sergi (x2), comptant aquell pesat que vas arreplegar entre el C5 i el C6 – cap ens salvem d’aquest, és un mal parit de collons) ;-)

Espero que l’any que ve no hi hagi tanta desbanda i la VC torni ha estar repleta de mallots del club (com ha estat habitual els darrers anys!)

PRESI ha dit...

Gràcies a tots, per les vostres felicitacions!!!!

Jordi,Sergi,Roger,Melcior,Carles i David, un plaer compartir aquest cap de setmana amb vosaltres.

A veure si l'any que ve, som més gent del club...Que us hem trobat a faltar.

Bona crònica, David.

Pati ha dit...

Felicitats a tots en especial als campions!! Nomes acabar aquest tipus de pobres sense cap accident i sense perdras ja es una victoria!!!

Martí ha dit...

Enhorabona a tots els que heu participat a la prova !!!
Als guanyadors només cal dir que si hagúessiu nascut a Anglaterra la Reina ja us hauria fet SIR DAVID i SIR MARTÍ !!!