XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dilluns, 14 de març del 2011

Gran Premi Massi Copa Catalana Internacional Btt


Aquest passat diumenge, es va cel.lebrar a Banyoles una de les cites més importants del país dins el món de la BTT; el Gran Premi Massi va reunir els millors corredors nacionals i internacionals com el subcampió mundial francés Absalon, Carlos Coloma, Iñaki Lajarreta,... A més, van arribar equips de països tant llunyans com França, Holanda, Belgica, Suiza, Canadà, Finlàndia, Corea i Japó.
Per si semblava poc, 2 components del CCAM; la Núria i en David, van voler formar part de la prova; en David per segon any consecutiu.

La prova consistia en donar 4 voltes els M-30 i 2 les fèmines en un circuit de 9 km. ple de canvis de ritme i tant variat com espectacular. Però la veritable dificultat de la prova va ser el FANG; una pluja intensa i incansable durant 24 hores, va deixar el circuit impracticable. Els pobres organitzadors van modificar com van poder el circuit, però poca cosa es podia fer.

A la sortida tots dos eren molt conscients de que era una prova de SUPERVIVÈNCIA; havien de conservar la mecànica ( hi va haver una infinitat de trencaments de patilles, canvis i demés) i pedalar allà on es pugués (es pot considerar que un 15-20% era a peu entre el fang). És molt difícil explicar la gran quantitat de fang que es van trobar i la forma en què va endurir la prova.

Finalment, tant la Núria com en David van acabar la prova exitosament, ja que el sol fet de creuar la línia de meta es pot considerar una autèntica proesa.
La Núria va quedar 11 de les Fèmines i en David 38 dels M-30.

3 comentaris:

PRESI ha dit...

Molt boniques les fotos.
Felicitats a tots dos, per acabar la prova, un bon repte!!!
Sempre endavant, encara que sigui pel mig del fang!!!

Núria ha dit...

Molts rodolins presi, jajaj però encara t'espero el diumenge!!!;-)

Xavier Cuadrado ha dit...

Felicitats a tots dos! ja m'imagino el patiment amb el fang enganxat per tot arreu! que chunguuu!!