XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dilluns, 15 de novembre del 2010

Gràcies a Tothom!!



Gran èxit de les 3 hores.

El Club està molt satisfet per com ha anat la prova. Cada any el nombre de participants va en augment, així com el nivell. També cal remarcar el gran nombre de socis del club que participen a la prova de forma tant exitosa.

Només volem donar el més gran dels agraïments a tota aquella gent que de forma desinteresada han fet possible la prova. Creiem que com a organització, la feina ha sigut molt bona, però sempre ens queda per millorar. Tota les felicitacions rebudes ens dónen més ales per preparar les pròximes 3 hores; ara ja tenim el cap posat en les 3 hores 2011.

També volem dónar les gracies als participants per la seva asistència, ja que cada cop arriben de més lluny i citar-los el proper any a participar en la nova edició de les 3h.


Les classificacions estan en el següent enllaç:



P.D.: Necessitem que tothom que tingui fotos de la prova, les faci arribar a en Martí Anglas ja que farem un album conjunt en la web del club. Gràcies.

Esperem que en Martí Casademunt es recuperi ràpidament i li enviem una forta abraçada; bé, en tot cas fluixeta.

6 comentaris:

PRESI ha dit...

ÉS UN GUST TREBALLAR AMB TOTS VOSALTRES.MALGRAT TOTS ELS MALS DE CAP, HE DISFRUTAT MOLT.
FORÇA CC ARENYS DE MUNT!!!!!

PRESI ha dit...

I MOLTS ÀNIMS, MARTÍ.

Xavier Celma ha dit...

Martí, igual que l'àlbum de la Maria Wille, la gent que no tingui contacte directe amb tu pot penjar les seves fotos al Facebook i compartir-les amb ccamunt. Un cop allà són accessibles per tothom i en podem fer un àlbum, penjar-lo a la web, imprimir-les i emmarcar-les...el que vulguem. Jo ja he penjat al meu Facebook algunes de les que he conseguit (fora de les fetes per la Maria). Un cop allà ja són públiques. La Ruth em consta que en va fer (encara recordo quan, en plena baixada, sento una veueta que diu: "Ara t'he agafat bé Xavi!!). Ens veiem

Noe SLopes ha dit...

Ha sigut una jornada estupenda. M´alegro moltissimo de haber participat un any mas. El circuito aquest any tambe ha estat molt divertit.
Una abraçada a tots y felicitats per la feina de organitzacio!

Alejandro ha dit...

Martí, me alegro que solo sea chapa y pintura, pero me ha llegado que también hay un poco de chasis.
Recuperate pronto. Animos!!!!!!

Anònim ha dit...

Moltes Gràcies pel vostre ànim i suport! Amb tantes categories que hi havia de premis: èlit, Màster 30, Màster 40, mixtes, fèmines, junior,... m'havien arribat veus que també que hi havia una categoria de FERITS i per això vaig intentar quedar primer en aquesta categoria (cal reconèixer que en les altres ho tenia moooolt difícil). Crec que ho vaig aconseguir. Serà un record difícil de superar.