XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dimarts, 6 de juliol del 2010

Pujada a Andorra 2010


Aquest proper dissabte el club organitza la ja mítica pujada a Andorra.

Com cada any, sortirem a les 5.00h del matí, puntuals davant el pavelló poliesportiu. Per tant, cal portar llums a la bici i material reflectant.

Cada ciclista té que portar una bossa que es pujarà amb la furgoneta llogada on hi ha d´incloure el seu esmorzar (entrepà, beguda, galletes, fruita,...) que farem a dalt del coll de Canes, tot el que necessiti per dutxar-se i canviar-se de roba un cop arribats a Andorra i alguna protecció per protegir la seva bici quan la carreguem a la furgoneta per baixar.


El cost de la sortida és de 60 euros que inclou el lloguer de l´autocar per baixar, la furgoneta, el dinar a la Molina i el servei d´avituallament que portarà la furgoneta.

Tothom que no hagi abonat els diners al compte del club o pagat directament a en Martí o Ricard, sisplau que ho facin ràpidament ja que les places són limitades. Penseu la hi han places reservades, però no es confirmen fins el seu pagament,

Gràcies

5 comentaris:

Unknown ha dit...

iep companys,soc german(alella),ja he pagat el que em toca ,sino passa res estare dissabte a les 5 del mati preparat .pregunta de novato,serveix un frontal de leds al cap com a llum de davant?i un reflectant al tormell per la resta?es que no tinc res mes em penso.

PRESI ha dit...

Hola German.
Et falta un llum vermell, per la part de derrere.
El tram d'Arenys de Munt a Sant Celoni és molt fosc, un cop entrem a la carretera que va de Sant Celoni a Hostalric, deseguida ja comença a aixecar-se el dia.
Fins dissabte.

PRESI ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pau Joseph ha dit...

hola companys...
Jo de veritat que vindria pero aquest passat cap de setmana vaig fer la travessa a peu ..
la Nuria-Queralt de 96 km amb 9.600metres desnivell acomulat.. m´haig de recuperar una mica... que tingueu molta sort.

MARIA ha dit...

q vagi molt bé!! ja m'agradaria venir :(
gassssssssssss a la burra!!!