XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

divendres, 21 de maig del 2010

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 23 DE MAIG DE 2010

Quedem a les 7h al Caprabo d´Arenys de Mar. (Sortirem puntuals).

La Ruta serà la següent:

4 Voltes a la Carretera de Mata.

168km 6h. aprx.

7 comentaris:

quimontmany ha dit...

hola: veig que ha perdut l'etiqueta de caníbal.

A veure que passa. Si no m'adormo, ens veiem i si voleu pedalem a ritme tranquil. fins demà.

Xavier Cuadrado ha dit...

hola señors!! avui a estat un gran dia! m'ho he passat molt be amb la grupeta del diumenge!! i les 4 voltes no se m'an fet gens pesades!al contrari ma agradat aquest tipus d'entreno!!
cal dir que en la ultima volta a sant simo ja anava tocadet!suposo que per la sortideta del dissabte! sort d'en Joan "gremlin dolent" i d'en Quim "fignon" que m'an ajudat arrivar al coll del pollastre!
I fins i tot portaven cotxe de suport i tot!! eeh Marti!!

GRACIES A TOTS!!

MUNT BIKES ha dit...

XAVI ETS UN MAKINA! ENCARA EM TENS ALUCINAT! CULLONS DISSABTE I DIUMENGE!

Emma Bosch ha dit...

Bones a tots:
El dia que vaig sentir "4 voltes a Mata" vaig pensar, "estan bojos" ni que em paguin faig això, i ja veieu a les 7h com un clau, estava al Caprabo per començar... i reconèixer que estic super contenta d'haver-ho fet; això sí amb una mica d'ajuda...
-Quim, donar-te les gràcies per fer baixar la velocitat a una locomotora en marxa que no hi havia manera d'agafar-la, sort de tú...-Juanito, donde estabas??!!! (en casa hablaremos...)ja, ja, ja.
-Joan, agraïr-te la segona pujada a St.Simó, doncs la teva roda em va anar fenomenal.
-Vicenç, a tú també donar-te les gràcies, encara que la teva parada fos accidental, aquella estona em va anar super bé per recuperar forces (...i crec que més d'un pensa igual que jo)
-Arnau, l'any que bé serà... entrenaré fort, t'ho prometo!!!
Bé, per acabar, jo que moltes estones anava l'última (sobretot la baixada d'Arenys a St. Cebrià) dir-vos el goig que feia veure 40m de bicicletes fent les corves, era preciós.
Gràcies per tot!!!

gremlin dolent ha dit...

Hola a tots.Les cuatre voltes a mata ja és una "classica" de la grupeta del diumenge.Molt bon ambient i molt bona coordinació crec que la gent a disfrutat. Xavi, Emma,els veterans tenim aquet plus,quant toca...toca i quant no.....també.Gracies a tots....pim pam pim pam.........

quimontmany ha dit...

Hola Senyors i Senyora: és veritat, ahir a mi tampoc se'm va fer gens pesat. I a més vam anar força coordinats i junts. gran volta aquesta, fa gràcia fer al nostre lloc habitual d'entrenaments, carreretes de tres al cuartu, accions de solidaritat i també perquè no dir-ho d'alta traïció etc, etc, una sortida de fons de gran qualitat.
Xavi Cuadrado.: òsti nanu és que ahir vas tirar molt eh??. et vaig veure molt però que molt bé. En general un nivelazo, i a remarcar er retorrno d'en Xavi Carrillo, que després de 3 setmanes KO, va aguantar molt dignament. Aviat estaràs com una màquina. I menció especial a la Emma, que no es tira enrrere davant de res.
I ara d'aqui dues setmanes a coll de bracons. Aquesta promet ser èpica.

ens veiem

MUNT BIKES ha dit...

q bons tots!! i tota! XD!