XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

divendres, 15 de gener del 2010

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 17 DE GENER DE 2010


Quedem a l´Ateneu per sortir a les 7´30h.

La Ruta serà la següent: "Ruta Canibal. Els Sis Ports."

Arenys de Munt, Arenys de Mar, St. Pol, St. Cebrià, St. Iscle, Port de Collsacreu, St. Celoni, La Roca, Vilanaova, Port de Font de Cera, El Masnou, Vilasar, Argentona, Port d´Orrius, La Roca, Port de Parpers, Port de Can Bordoi, Llinars, St. Celoni, Port de Collsacreu. Arenys de Munt.
Cerveseta al Pavello.

14okm. 5h aprx.

NOTA: Ruta canibal, no es fan presoners, ni s´espera a ningu. Si val tot. Aliances, pactes etc...
Reclamacions i queixes a la WWW. nopucnopuc. com.
Aixi que ja ho saveu "Atarse los machos".

7 comentaris:

Vicenç Rebollo ha dit...

Avui estic molt content, igual que la setmana pasada. Per mi que fa tant que vaig en bici, una etapa com la QUE ES VIU EN QUEST MOMENT ES UN REGAL DEL CEL. Per aixó us dono les gracies a tots els de la grupeta del prtimer a l´ultim. S´ha de viure el moment i auest es sublim. gracies a tots.
Avui la sortida "Canibal", a tingut uns guanyadors clars. En Joan Puigvert, en primer lloc, ensegon en Quim Montmany (El tauró del Maresmes), i en tercer lloc en Xavi Carrillo. Felicitats.
German, a ti te digo, no canvies nunca,ciclistas coma tu son los que han hecho grande este deporte. Cada dia te admiro i te respeto mas. Espero este año compartir contigo mas escapadas.
Emma, no puc mes que sentir una gran admiració per tu. La teva determinacio per fer les coses es admirable. Et felicito. (Joan ets una persona afortunada)

Emma Bosch ha dit...

Es la primera vegada que em decideixo posar cullarada i dir la meva.
Dir-vos a tots que es un plaer anar amb vosaltres (sempre entre tants homes, ja ja ja).
Però que sapigueu que el qui realment avui m'ha fet decidir fer la volta sensera ha sigut el Joan, que si jo hagues anat sola, Parpers i Bordoi m'ho salto (però amb el meu marit fins la mort).
Ara estic super satisfeta i fins i tot emocionada d'haver fet tota la volta.
El millor que va fer el Joan l'any passat va ser entrar a comprar "un cargol" a MuntBikes.
Hem conegut a gent fantàstica i espero que per molts anys poguem sortir amb vosaltres. Ara si, dir-vos a tots, que ja m'agradaria algun dia donar-vos un pal, però com que ho veig molt dificil, em conformaré en seguir-vos.
Agraïr-te Vicenç la teva felicitació, doncs això em motiva i em dona forces per seguir amb la grupeta.

albertbañeres ha dit...

Hola a tots!!
Vicenç vaig perdut tindries que fer una cònica, o millor demà entre tots l'escrivim!je,je..
On era l'Emma? amb l'ambulància recollint cadavers!... je,je
La titolació de la sortida l'hi escau com anell al dit...estic trinxat,m'ho he passat de conya perseguint. L'Esteban i l'Oscar que avui ens han companyaben ja no saben si anar a les carreres o apuntar-se a la grupeta!! hem rigut molt a sigut una carniseria!
En German punxat i tirat a Premià demanant a la desesperada que podia fer!! ja,ja,resar German resar... En Vicenç punxat a la Roca mentres els seus rivals mes directes marxaven cap a la victòria d'etapa. Felicitats Joan i Quim, aixó queda enmarcat en gran!
Jo també he agut de plegar per una punxada a la baixada del Parperas amb un tall a la coberta...
En definitiva, ens o hem passat de conya!
Fins aviat a tots!

Joan Morales ha dit...

Hola a tots, només volia fer dues apreciacions:

En primer lloc, al comentari que feia la meva dona, matitzar que l'any passat vaig fer mooooooltes coses bones, però si, entre una d'elles va ser entra amb una botiga plena de vida i passió per aquesta màquina tan simple.
En segon lloc, dir-vos a tots que si la meva dona es conforma a seguir-vos, jo no, i tard o d'hora començareu a caure, ja ja ja.
Be, avui he patit una miqueta, però ja m'esta be (avui, l'objetiu era un altre).
Ens veiem dilluns per explicar les batalletes.
Una abraçada a tots, sou collonuts.

Una cosa més, felicitacions al Joan, Quim i Xavi ¡¡sou uns campions!!.

gremlin dolent ha dit...

Hola a tots.UFFFFFFFFFFFF.Avui els deus s´han confabulat a favor meu dons potser no tornara a passar.El meu dia de gloria!!!!Feliçito a tota la colla per l´esforç qué hi heu posat. je je je............

quimontmany ha dit...

Hola a tots/es: Veig que les sortides caníbal molen. particularment no se que dir. per una part és divertit, però per una altra banda, entenc que ens pot arribar a devorar ( mai més ben dit) com a grup. Hem anat tot el dia uns per aquí uns per allà i com diu l'albert, amb " cadàvers" pel camí. però si la majoria ho vol jo també. avui els dos escapats de sortida han rebentat, no ells si no les seves rodes. com que la convocatòria deia "tot si val", doncs evidentment ens hem aprofitat de la situació. :-). cada dia vaig millor, amb el problema de sempre a les pujades. ara el gremlin "dolent" anava sense cadena. Ja podia jo al darrere anar xiulant. no em feia ni cas. Jo tampoc li hagués fet.

En vicenç tinc que reconèixer que fins els "pinxassus" chapeau. Ell i en german corren com infantils ( pepe ya no eres el único), però si els hi agrada així, allà ells. Jo particularment prefereixo administrar més els esforços i arribar al final dignament. Arribar triturat no paga gens la pena i castiga i molt el propi cos.hem de saber els nostres límits. ( això va per a tu germán), ja fa tres setmanes que arribes massa al límit. això potser et passarà factura.

Emma i Joan. Molt bé. fer la volta havent-vos tallat ( per avaria) al principi, diu molt de vosaltres. Joan aviat estaràs donant feina als líders.

Albert, collons!!! tu i els teus amiguets. quin ritme.Aneu , aneu ja!!!! a les carreres. Ara divertit ha estat una estona llarga. el vudu que vaig fer ahir a les miniatures rèplica que tinc de dues giant ( negre i negre-blava), clavant agulles a les rodes no ha fallat, i d'aquesta manera el capo avui ha llepat. :-) :-)

bé, dir que aquesta tarda he fet 50 Km de recuperació i neteja d'àcid làctic ( serà veritat??).

ens veiem

quim

bettini ha dit...

hola campeones, quiero decir que, hay que darles un diez a la pareja JOAN y ENMA, por la manera que tienen de sufrir ahi, esta escrito. Por la etapa a mi se me a hecho durisima no, se si por el tiempo que hacia o realmente estaba cansado no se....Felicito al Joan Puigvert i amb QUIM, AN HECHO UNA CARRERA con cabeza. Yo tuve que marcharme para casa porque tenia que trabajar , normal en mi jajajajaja. Es un honor esta en esta grupeta y que dure, saludos