XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

divendres, 12 de juny del 2009

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 14 DE JUNY DE 2009

Quedem a les 7h a l´Ateneu per sortir a les 7´15h.

La Ruta serà la següent:

Arenys de Munt, Arenys de Mar, Malgrat, Tordera, Hostalrich, Massanes, Mallorquines, Sils, Vidreres, Calcoix, Tordera, Malrat, St. Pol, St. Cebria, St. Iscle, Arenys de Munt. Cerveseta i esmorzar, el que vulgui, en el pavello.

Ruta curta i tranquila que la farem conjuntament amb els cagamandurries. Aprofitarem per descansar aquest diumenge i preparar la sortida del proper. Que tornara a ser llarga.
88 km. 3h. aprx.

NOTA: Corra el rumor, que el ciclista mes virtual del CCAM, que sempre se l´espera i mai apareix. Promotor de la grupeta de cagamandurries i lider en faltes d´asistencia. El que sempre amanaça de "Boquilla". Vindra aquest diumenge per demostrar el seu "poderio" o per fer el ridicul mes espantos. Aquest no es un altra que en "SERENA" . Esperem que es presenti i no torni a "Eskekajarse. Aixi tots podem gaudir del seu pedaleig "Fluid i de Molinillo". Au "Serena" esperem que no et fagis "caqueta" (que ja vas tenint una edat), i et presentis, que et fotarem de pals fins les orelles.

1 comentari:

quimontmany ha dit...

en serena entrena??? ( rima i tot)

ell va dir-me l'altre dia que no, però se del cert que si. fa poca estona m'ho acaben de confirmar i ara veig de la seva possible rentrée diumenge. Que vingui que vingui que veurem si hem de començar a patir.

laurent fignon ( cansat d'esperar estic)