XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dimecres, 11 de març del 2009

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 15 DE MARÇ DE 2009


Sortida "A" nomes per "HOMES"

Sortida a les 6h. de la rotonda d´Arenys de Mar.

La ruta serà la següent:

Arenys de Munt, Arenys de Mar, Malgrat, Tordera, Hostalrich, Arbucies, (10m per fer un cafe), Coll del Revell, Sta. Fe, Les Antenes, El Turo de L´Home, Les Antenes. (On ens trobarem amb la grupeta "B" (Els cagamandurries). Tornarem per St. Celoni, Valllgoguina, Coll Sacreu, Arenys de Munt. Cerveseta al pavelló.

145km. 6h. aprx.

Sortida "B" 7´30h a l´Ateneu.

La Ruta serà la següent:

Arenys de Munt, Arenys de Mar, St. Pol, St. Cebria, St. Iscle, Coll Sacreu, St. Celoni, Sta. Fe, Les Antenes,(Ens Trobem amb els "homes"), tornem per St. Celoni, Coll Sacreu, Arenys de Munt. Cerveseta al pavelló.

95 km. 4h. aprx.

4 comentaris:

quimontmany ha dit...

Hola a tots:

encara no soc prou home per fer aquesta sortida ( ho haveu vist ). Diumenge a les sis del mati de ben segur que encara estare sobant. Jo considero que es una mica aviat per fer una sortida d'aquest calibre. Als HOMES que hi aneu, que us vagi d'allo mes be. Si que sortire dissabte, amb una ruta molt mes assenyada i assequible.

apa-li, adeu

quim.

PariciO ha dit...

Nois, avui he disfrutat com feia dies. Fantàstica sortida, amb un dia primaveral i a un ritme... normal. Una bona colla ben avinguda. Pujada a Santa Fé, autoexàmen en aquelles rectes en pujada on no tens res mes que fer que pensar en tu mateix (sobretot si pujes sol), que si mes cadencia, que si un pinyó mes.

Al final, una baixada que m'hagués agradat veure-la desde el darrere o millor desde un helicòpter, tots a ritme, fent la serp, sense cap cotxe que ens fes aturar i amb molt de civisme.

La pujada a collsacreu, per a acabar d'expremer el que quedava i el toc al pavelló ha estat la cloenda d'un dia dels que per mi fan estimar el ciclisme, sense malts ambients ni "coses rares".

Seguiré entrenant per a poguer disfrutar encara mes.

Missatge patrocinat per www.elmondelapiscina.com

NOTA: Si aixó dels cagamandurries continua així de bé, de ben segur que sortiràn fins i tot maillots (al tiempo).

quimontmany ha dit...

hola: sortida molt ben aprofitada per tots. a disfrutar de la bici que és el que toca. Paricio: jo anava al darrera de la baixada, on tu marcaves un ritme que no vegis. baixada boníssima. hem disfrutat com camells. Ah!! i tu estàs molt fort no?? els teus entrenaments secrets es veu que estan fent el seu efecte.
ens veiem aviat.

quim montmany

PariciO ha dit...

Quim, diuen que hi ha gent que prefereix plorar amb companyía avans que riure sol. Rodar tot solet no sempre ve de gust, peró si ha de ser el preu per a rebre el reconeixement d'algún company, doncs a fer la feina ben feta i a rodar sol s'ha dit.

Un dia vaig dir aquí mateix que no tornaría a sortir amb colla fins que no tingués un mínim nivell i de mica en mica...

Els meus entrenaments no tenen secret, ja els has viscut i patit amb en Tendo...

Comentari patrocinat per www.elmondelapiscina.com


NOTA: Per fort que estigui, tu vas arribar primer eh!!!!!